# Halil Dervişoğlu

Halil'e karşı değilim ama geçen sene yedeğin yedeği olarak geldi birkaç maçta etkili oldu o kadar ne ara kıymete bindi as fovetimizi gönderip yerine almaya çalışıyoruz. Fbye giderse daha büyük rezillik zaten. Fb bunu oynatmaz sadece bize çelme takmak için alırlar.

Çok abartılıyor. Ben Türk yedek için istiyorum yoksa ahım şahım biri değil. Son vuruşu berbat olan forvet mi olur la

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu'nun kiralanması için Brentford ile 1 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (TRT Spor)

Brentford ile anlaşmaya varmış FB, Halil ile değil. Brentford ile her klüp anlaşmaya varabilir, bu habercilik değil. Iş Halil de bitiyor.

Brentford ile anlaşmaya varmış FB, Halil ile değil. Brentford ile her klüp anlaşmaya varabilir, bu habercilik değil. Iş Halil de bitiyor.
Sanki önemli olan kulüple anlaşmaktı. Yoksa Halil her türlü halledilir diye düşünüyorum. Tabii bu gerçek ise.

Bu ihaneti ettiyse birkac aya MHY muamelesi gorecek futbolcu. Seni gs bulmadan once neredeyse sifirdin.

20 senedir TV'de nefret kusan bir adamla büyüyen neslin meyvelerini bugün forumda bolca gördük.

yerli sınırında elimiz dahada zayıflar kaptırırsak kiralık ve opsiyon olayı dogru ise bizim neden kabul edilmedi acaba

Her transfer dönemi bunlar oluyor 2-3 müptezele inanıp ortalığı yangın yerne çeviryorsunuz

MM haberi sonrası SERVİS EDİLEN hem Halil hem de Gedson haberleri ne kadar doğrudur ne kadar mantıklıdır siz bence bir düşünün arkadaşlar.
Saygılar,

Geri
Üst Alt