Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
transfer dönemi çok uzunmuş gerçekten dün kapanmalıydı transfer dünya genelinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok abartılıyor. Ben Türk yedek için istiyorum yoksa ahım şahım biri değil. Son vuruşu berbat olan forvet mi olur la
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu'nun kiralanması için Brentford ile 1 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (TRT Spor)
Sanki önemli olan kulüple anlaşmaktı. Yoksa Halil her türlü halledilir diye düşünüyorum. Tabii bu gerçek ise.Brentford ile anlaşmaya varmış FB, Halil ile değil. Brentford ile her klüp anlaşmaya varabilir, bu habercilik değil. Iş Halil de bitiyor.
Katılıyorum, ama 1 milyon Euro'ya anlaşmışlar yıllık filan diyorlar, o paralara biz de anlaşırız. Normal bir haber degil.Sanki önemli olan kulüple anlaşmaktı. Yoksa Halil her türlü halledilir diye düşünüyorum. Tabii bu gerçek ise.
Bu ihaneti ettiyse birkac aya MHY muamelesi gorecek futbolcu. Seni gs bulmadan once neredeyse sifirdin.
taksitli ödeme planı sunmuşsak yanaşmamış olabilirler.yerli sınırında elimiz dahada zayıflar kaptırırsak kiralık ve opsiyon olayı dogru ise bizim neden kabul edilmedi acaba
mo-fransa işi içinde aynısını diyorduk ama itidalli olmakta fayda var yineHer transfer dönemi bunlar oluyor 2-3 müptezele inanıp ortalığı yangın yerne çeviryorsunuz