# Halil Dervişoğlu

Aslan gibi oynadı. Yalnız ikinci yarı Yedlin'den aldığı topta çok güzel önünü boşalttı ve vurdu. Fakat o pozisyonda Mustafa demarke ve pas vermek için müsait pozisyondaydı. Ona oynasa büyük ihtimal galiptik.

Bugünkü oyunuyla 11 in ilk ismidir.

Adım gibi biliyorum ki, önümüzdeki sene FB ile bu oyuncu için resmen savaş vereceğiz. Legal/illegal saldiracaklar bu çocuğa. Bu ön alım hakkı ifadesinin altı pek doldurulmadi gibi. İnşallah bu çocuğu kaçırmayız.

Bugün hücumda etkili ve hareketli olmamızın en önemli sebebiydi Halil. 3 pasta rakip kaleye gitmeye başlamıştık Terim müdahale edene kadar.

Diagne ile beraber 4-4-2 sisteminde ikisi birden Gol makinesi olur.Ama eski Fatih Terim lazım.

2-3 seneye prime Burak Yılmaz gibi olacak inşallah. Hugo ve Edgar’ı ezdi resmen. Maşallah çok iyi başladı.

En iyi oyuncumuzdu macin ilk dakikasindan son dakikasina kadar. Gerci son dakika oncesi oyundan cikti ama cikana kadar en akillica oynayan en dogru kosulari ve paslari yapan isimdi. Ikinci golde katkisi harika, orada MO olsa muhtemelen sut denerdi, gol olurdu olmazdi ayri ama Halil en garantiyi tercih ediyor. Onde yaptigi presler bana genc-prime H.Sukur'u hatirlatmadi degil. Etrafina birkac daha kaliteli isim sokabilseydik keske.

Cok iyi oynadi. Topla donusleri kalite. Henuz genc, iyi bir golcu olmak istiyorsa son vuruslarini gelistirmeli.

Müller gibi oynamali serbest, santrafor gibi degil, daha yararli olur. Önünde mo oynamali.

Müthiş, müthiş

Oynadıkça ne kadar faydalı olduğunu göreceğiz

Seneye transfer sezonunda da bu kardeşimizi bekleriz 2 ay..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Geri
Üst Alt