# Halil Dervişoğlu

Tebrik ediyorum o şutla ligden kopmamızı engellediğin için

Kınıyorum o şut yüzünden olması gerekenler ertelendiği için

Bu maç topla gereksiz oynadığı anlar oldu. Bunlara daha dikkat etmesi lazim. Onun dışında sanki sürekli yorgunmuş gibi bir vücut ifadesi var, yürüyüşü bile öyle sanki.😆

Galatasaray forveti olabilecek kapasitede değil bu hep belliydi. Daha çok yardımcı forvet veya sahte 9 oynamalı oynayacaksa. Gol yükü çekebilecek bi adam değil ki zaten gol vuruşu olan biri değil. Yani bilinçli vuruş yapıpta gol attığını görmedim daha.

Kendisiyle ileride tek forvet çıktığımız maçlar hep kısır geçiyor max 1-2 gol atarsın atabilirsen. E buda puan kaybına çok müsait

Feghouliye cikarmadigi top'tan sonra hoca'nin direk oyundan almasi gerekiyordu.

Önce takim sonra sen geliyorsun halil bunu untutma.

bu cocuk daha 21 yasinda ve cok kaotik bir takimin as forveti

sallamadan önce biraz kafanizi kullanin kardesim

türkiyede son yillarda hangi 21 yasindaki forvet bu kadar iyi sinyaller verdi

üstelik yerli bir oyuncu

sonra da genc oyuncu yetismiyor diye agliyorsunuz

kalli veya mancini gibi bir hocanin elinde üst düzey bir oyuncu olabilirdi bundan ama ft ile isi cok zor

diger gencler gibi bu da harcaniyor

Surekli ayni seyi tekrarlamak istemiyorum ama hic bir zaman bizim takimin net 9 numarasi olamaz. Galatasaray deyince akla gelen ilk 3 oyuncudan biri santraforudur. Bunu tarihimizi bilen, okuyan, yasamis olanlar bilir.

Daha cok sol acik oynatilmasi onun hayrina olur.

Kötü topçu değil ama Galatasaray'ın 11 topçusu değil. Jardel, Hakan, Drogba, Tanju gibi isimlerin oynadığı mevki Halil için büyük geliyor. İyi bir yedek olur. Bana Enes Ünal'ı anımsatıyor biraz. Bu takımın şu anki 11 oyuncusu Mostafa olmalı.

bana çok santrafor gibi gelmiyor. sol kanatta veya forvetin arkasında bağlantıyı sağlayacak hareketli oyuncu olarak kullanılabilir gibi.

Diyoruz, Morutan ceza sahasinin yakinlarinda top alsin, Halil cikmadan once Morutan sagda boştu ve verse atraksiyon olacakti. Valla Cica haricinde Morutan'a adam akilli pas veren yok

Hary Kane pası attı. Gol olsa burda methiyeler diziyordunuz.

Halil yine kötüydü bu maç hayır lig maçı olsa yabancı sınırı diyeceğim ama bu maç neden ilk 11 de çıkıyor mantıklı açıklaması olan var mı? Hayır Mostafayı çıkarsa adam burada piyasa yapmqiak için canını dişine takacak. Yani hadi Diagneyi almıyorsun da neden Halil ya neden?

Geri
Üst Alt