- 12 Ocak 2013
- 50.650
- 59.947
- 4.323
Kral Marcao döverek destek olabilir daha önce dövmüştü bunudaDestek almali bir tarafdan ne Kerem destek olabildi ne de Murathan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral Marcao döverek destek olabilir daha önce dövmüştü bunudaDestek almali bir tarafdan ne Kerem destek olabildi ne de Murathan
adam her mac cok efor sarf ediyor, bir mac haric hep oynadi. yoruldu dogal olarak. Ikili forvet veya kanada gecmeliHalil kardesim sen niye hep BABA YORGUN modunda takiliyon maclarda?
Yada hoca daha erken cikarmali. Cok bekletti oyunda, ben ikinci devrenin basinda alir cagneyi diyordum ama sagolsun hoca oyuncu bayilana kadar oynatmayi tercih ediyoradam her mac cok efor sarf ediyor, bir mac haric hep oynadi. yoruldu dogal olarak. Ikili forvet veya kanada gecmeli
burasi dogru, ama genc olmalari da daha cok efor sarf edip kendilerini göstermek istiyorlar. Bu da bir sekilde mental+ fiziksel yorgunluk yaratabiliyorYada hoca daha erken cikarmali. Cok bekletti oyunda, ben ikinci devrenin basinda alir cagneyi diyordum ama sagolsun hoca oyuncu bayilana kadar oynatmayi tercih ediyor
Ek. Bu cocuklar daha 21-23 yaslarinda yorgunluk bahanesini kabul etmiyorum acikcasi. Gunde 8 saat calismiyorlar sonucta...
olm sizler degil misiniz la genc oyuncu alip yetistirelim diyen
halil de böyle bir isim
er ya da gec bonservisi de alinir zaten
gs disinda baska bir yeri istemiyor kendisi gördügüm kadariyla
daha 2 hafta önce sevincten kafayi yiyordunuz tekrar geldi diye simdi ise cöp oldu
zaten bir mac iyi oynasin tüm yorumlar degisir
ama malesef böyle anlik, günlük performanslara göre heraket ettigimiz sürece daha uzun yillar bizden bir b.k olmaz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
evet haklisin kardesim ne diyim dahaCevabın hala alakasız. Konuyu neden genelleme yaprak siz değil misinize getirdin şimdi ? Sana sorum şu idi, bu oyuncu verdin denkleme uymadığı özelliklere sahip. Yetiştirme kısımından ve bonservis kısmından uymuyor. Ne altyapımız ne de hak durumu söz konusu değil. Ayrıca alacağımız da garanti değil ki ben alınması taraftarıyım.