# Halil Dervişoğlu

kötü bulmuyorum ama biraz kafasını kaldırsa ve keremden başkasına pas atma zahmetinde bulunsa yeter

bunu tek forvet oynatirsan fazla verim alamassin , cifte forvette sahte 9 rolunde oynarsa yardimci forvet olarak cok daha basarili olur

Kerem'e çıkardığı pastan sonra koşusuna neden devam etmedi tekrarını izleyince daha net gördüm ikinci pozisyonda daha net fırsat yakalayabilirdi.

Halil kardesim sen niye hep BABA YORGUN modunda takiliyon maclarda?

Halil kardesim sen niye hep BABA YORGUN modunda takiliyon maclarda?

adam her mac cok efor sarf ediyor, bir mac haric hep oynadi. yoruldu dogal olarak. Ikili forvet veya kanada gecmeli
Yada hoca daha erken cikarmali. Cok bekletti oyunda, ben ikinci devrenin basinda alir cagneyi diyordum ama sagolsun hoca oyuncu bayilana kadar oynatmayi tercih ediyor

Ek. Bu cocuklar daha 21-23 yaslarinda yorgunluk bahanesini kabul etmiyorum acikcasi. Gunde 8 saat calismiyorlar sonucta...

Yada hoca daha erken cikarmali. Cok bekletti oyunda, ben ikinci devrenin basinda alir cagneyi diyordum ama sagolsun hoca oyuncu bayilana kadar oynatmayi tercih ediyor

Ek. Bu cocuklar daha 21-23 yaslarinda yorgunluk bahanesini kabul etmiyorum acikcasi. Gunde 8 saat calismiyorlar sonucta...
burasi dogru, ama genc olmalari da daha cok efor sarf edip kendilerini göstermek istiyorlar. Bu da bir sekilde mental+ fiziksel yorgunluk yaratabiliyor

olm sizler degil misiniz la genc oyuncu alip yetistirelim diyen

halil de böyle bir isim

er ya da gec bonservisi de alinir zaten

gs disinda baska bir yeri istemiyor kendisi gördügüm kadariyla

daha 2 hafta önce sevincten kafayi yiyordunuz tekrar geldi diye simdi ise cöp oldu

zaten bir mac iyi oynasin tüm yorumlar degisir

ama malesef böyle anlik, günlük performanslara göre heraket ettigimiz sürece daha uzun yillar bizden bir b.k olmaz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Cevabın hala alakasız. Konuyu neden genelleme yaprak siz değil misinize getirdin şimdi ? Sana sorum şu idi, bu oyuncu verdin denkleme uymadığı özelliklere sahip. Yetiştirme kısımından ve bonservis kısmından uymuyor. Ne altyapımız ne de hak durumu söz konusu değil. Ayrıca alacağımız da garanti değil ki ben alınması taraftarıyım.

Cevabın hala alakasız. Konuyu neden genelleme yaprak siz değil misinize getirdin şimdi ? Sana sorum şu idi, bu oyuncu verdin denkleme uymadığı özelliklere sahip. Yetiştirme kısımından ve bonservis kısmından uymuyor. Ne altyapımız ne de hak durumu söz konusu değil. Ayrıca alacağımız da garanti değil ki ben alınması taraftarıyım.
evet haklisin kardesim ne diyim daha

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Halil tek forvet olmaz ama hoca keremden de vazgeçmiyor.

Milli takıma alınmamasına Rıdvan Dilmen bile şaşırıyor. Gol atamasa bile adam elmander gibi yardımcı adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topla dönüşleri hayret verici seviyede başarılı. Bu konuda bu kadar keskin olan topçu nadirdir.

Topla sevisiyosun da bu cocuk ne zaman dogacak?gol vurusu calis artik

Bu çocuk forvet arkası oynarsa müthiş oynar.

Forvetten ziyade 10 numara gibi bir stili var. Forvet için yetersiz.

Geri
Üst Alt