# Halil Dervişoğlu

Soluyla kaçırdığı goldeki feyki müthiş değilmiydi yaw herkes o anda o kısa sürede o feyki atamaz şunu hatırlattı bana

Bu özelliği müthiş ama vuracağı yerlerdede deneyip bokunu çıkarmasa keşke

Girince rakip kaleyi ablukaya aldık sanırsam hocanın yeni sistem dediği Halil'in 10 gibi oynadığı düzen ve akışlı oyun. Umarım her şey gönlümüzce olur.

Girince rakip kaleyi ablukaya aldık sanırsam hocanın yeni sistem dediği Halil'in 10 gibi oynadığı düzen ve akışlı oyun. Umarım her şey gönlümüzce olur.
Bence de sık sık Diagne/Mohamed ikilisinden biriyle birlikte oynayacak artık, ki hatırlıyorum geçen sene Antalya ve Denizli maçlarında da Mohamed 'le birlikte oynayacında bayağı etkili olmuştu

orada işte Gedson'u çok arayacağız.
Orta saha özellikli kanat oyuncularının olması lazım çift forvet oynamak için veya kanatsız oynuyorsan Gedson gibi takımı kendi sahandan alıp rakip kaleye kadar getirebilecek orta saha oyuncuları olması lazım dediğin gibi

MM = Hakan Şükür
Halil = Arif Erdem

4-4-2

Kanatlar

BAY - MORUTAN

6 ve 10 hala sıkıntı, belki Morutanı 10a atabiliriz fakat Cicaldao ya yazık olur. Bence Cicayi birde Taylanın yerinde denemek gerek.

Asunçaoyu zaten göremiyoruz

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vuruş kolay iş gelişir
O zeka herkesde olmaz
Kuntz pişman dır şimdi
(Bende)

Vuruş kolay iş gelişir
O zeka herkesde olmaz
Kuntz pişman dır şimdi
(Bende)
Sistemine uymuyor diye almamıştır büyük ihtimalle yoksa Halil’deki özellikleri herkes görüyor. Bu yaşta ve tecrübedeki futbolcuda herşey varsa bize gelmez zaten. Çok potansiyelli ve gelişen bir oyuncu olduğu gayet açık, iyisi kötüsüyle maksimum faydayı almamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi, bugün kullanıldığı şekilde ikinci forvet olarak kullanılmalı.

Sistemine uymuyor diye almamıştır büyük ihtimalle yoksa Halil’deki özellikleri herkes görüyor. Bu yaşta ve tecrübedeki futbolcuda herşey varsa bize gelmez zaten. Çok potansiyelli ve gelişen bir oyuncu olduğu gayet açık, iyisi kötüsüyle maksimum faydayı almamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gini bugün kullanıldığı gibi ikinci forvet olarak kullanılmalı.
Halil hayranıyım
Ben diğer isimlere bakmadan halil formsuz zaten haketmedi demiştim,baya tepki çektim o gün .kerem ve taylan da dahil.

Hoş bu çocuk çift forvetli sistemin bulunmaz hint kumaşı

Bu adam bitiriciliği düzeltse imkanı yok alamayız nasıl olacak bilmiyorum:asd:

Bu cocukta cok begendigim özelliklerinde biri kolay kolay ayagindaki topu kaptirmiyor, güven veriyor. Yeri geliyor calim atabiliyor. Son vuruslari ve fizigini gelistirirse milli takimin vazgecilmesi olur. Bizde kalirmi illerde bence zor. Avrupada orta takimlarda kalici olabilir.

Ben böyle bir Türk forvet geçmişte görmedim, 2019dan beri de yazıyorum, söylüyorum. Necati de benzerdi ama dönüş kalitesi world class ve dünya futbolunda çok önemli, City'nin direkt aradığı forvet tarzı bu ama bulamıyorlar.

Lakin o son vuruş anında bir nefes vermeli, öyle vurmalı bir de maalesefki ağır bir oyuncu, bu yönü gelişmez o yüzden tavanı yüksek olsa da bu onu kısıtlayacaktır.

Yerinde olsam sabah akşam özel şut çalışırım.

Halil'in top tekniği çok iyi. Henüz bir şeyleri eksik yapıyor. Tek forvet oynadığında etkisiz. Umarım zamanla daha iyi olacak.

Ben böyle bir Türk forvet geçmişte görmedim, 2019dan beri de yazıyorum, söylüyorum. Necati de benzerdi ama dönüş kalitesi world class ve dünya futbolunda çok önemli, City'nin direkt aradığı forvet tarzı bu ama bulamıyorlar.

Lakin o son vuruş anında bir nefes vermeli, öyle vurmalı bir de maalesefki ağır bir oyuncu, bu yönü gelişmez o yüzden tavanı yüksek olsa da bu onu kısıtlayacaktır.

Bu çocuk karim benzema gibi birşey...

Adam akilli bir teknik ekip olsa, yine yaziyorum gerci ama, oyuncularin üzerinde durulsa, sadece Halil degil, diger genclerde tabiki. Hal olmayacak bir mesele degil. Takim bir kac level atlar.

sol kanat-10 no arasında gidip geldi bence sol kanat olarak oynar

Geri
Üst Alt