# Halil Dervişoğlu

Kanatta oynayan oyuncular skorer degil, bir de ustune forvette son vuruslari iyi olmayan Halil oynuyor. Bize takimi oynatan forvet degil, golcu lazim.

Bu adamın oynadığı toptan memnun olan ya da oynatılması gerektiğini düşünen renktaşlar Fatih hocayı hiçbir konuda eleştiremez eleştirmemeli.

Ceza sahasında şut çekmemeye çabalıyor resmen oysa ceza sahası dışından mükemmel şutlar atabiliyor.

Gidip cillop gibi şut çektin. Az farkla dışarı çıktı, olabilir. Ulan 6-7 metreden niye kaleye vurmuyorsun ya? Ben Simmons gibi psikoza mı giriyorsun anlamadım ki. Biraz özgüven olsa uçacak ama kendi kendisini baltalıyor.

Gol atamayan herifi forvet oynatanda kabahat. Daha kaç maç ileride oynaması lazım hocanın bunu görmesi için.

Adam rakip ceza sahasında altıpasta çalım atmaya çalışıyor topa vuracağına. Hoş topu kaleye vurmayı da beceremiyor ki.

Uzun zamandır ilk defa pva dışında başka birine bu kadar küfür ettim.

Gol vuruslari malesef cok kötü. Yaşi genç geliştirir elbette. Baskı kurduğumuz maçlarda oyunda kalmalı. İkinci forvet olarak çok iyi işler yapıyor. Asıl problem Diagne İle Muhammed ikiside Gs ın forvetı değil.

Hâlâ x olsaydı ya da z'yi yapabilseydi zaten burada oynamazdı gibi argümanlar görüyoruz vay be.

Bir forvetin ne kadar genç olursa olsun gol vuruşları bu kadar kötü olmamalı.

Gol atamayan herifi forvet oynatanda kabahat. Daha kaç maç ileride oynaması lazım hocanın bunu görmesi için.

Adam rakip ceza sahasında altıpasta çalım atmaya çalışıyor topa vuracağına. Hoş topu kaleye vurmayı da beceremiyor ki.

Uzun zamandır ilk defa pva dışında başka birine bu kadar küfür ettim.

Abi yapacak bise yok. Mustafa ile diagneyi oynatinca onlar da gol dışında 0. İkisini bir arada yapacak adam lazim

bugün vuruş yapmadı ki demi
ne vuruşunu dionuz
2 kere topu önüne çekti vuracakken vurmadı

3 forvetimizi birlesirip basarsak

+9 mukemmel bi forvetımız olur

Bence bu çocuğun oynaması gereken mevki sol kanat forvettir. Santrafor için şimdilik yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt