# Halil Dervişoğlu

Bir başkasın bambaşkasın
Ahh nafile, sen bizde kalmalısın

Maç izlerken bu kadar fake yediğim oyuncumuz olmadı yakın zamanda. Çok rahat bir şekilde beklenilen hareketin tersini yapıp rakibini gecebiliyor. Son vuruş veya son tercih diyelim zamanla olacaktır. Şimdiye kadar bizden çok daha vasat takımların yedek oyuncusu iken çıktığı seviye biraz heyecanlandırıyor galiba.

Çok yetenekli bir adam, geleceği parlak. Keşke şu dönemde bonservisini alabilsek

abi bu adam en ileri yazılmasın allah aşkına. Kanat dene forvet arkası dene ama en önde deneme. Gol atamıyoruz biz bu herif oynadığında

hava toplarini gelistirmeli
Sırf o değil. Ceza sahası içinde her türlü vuruşu geliştirmeli.

Takımda yardımcı hoca olarak Necati diye bir herif var faal futbolcuyken her türlü gölü atıyordu kafa, plase, sağ ayak, sol ayak, rövaşata, ceza sahası dışı fark etmeksizin. Bunlar ne çalışıyor antrenmanlarda hiç anlamıyorum.

34 mac ilk 11 oynarsa kume dusme ihtimalimiz var

Hayır bir de kadrolar sızıyor bu adamın forvet oynayacağı belli oluyor rakip teknik direktörü iyi bir nefes almıştır maçtan önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futboldan cok anlayan futbol dahisi arkadaşlar memnun mu gol atamayan forvetimizden???

Herşeyi gol atan atmayan olarak görüyorum diye bana demediğini bırakmayan arkadaş burda mi

Geri
Üst Alt