# Halil Dervişoğlu

Bi 10 sene beklersek comeback atacak halil bakın görürsünüz izleyin.

En uçta oynayacak biri değil.adama da yazık ediyoruz.yardımcı rolde pozisyonları hazırlayacak,içeriyi karıştıracak şekilde oynatmamız lazım

Aslına bu Göztepe, Konya gibi maçlarda Halil 'i Mostafa Mohamed veya Diagne ile birlikte kullanınca gayet de başarılı olduk, neden durduk yere vazgeçtik ki ?

Uzaktan vurduğu şans golü dışında katkısını hatırlamıyorum.

Anlamadığım şey niye Halili parlatmaya illa oynatmaya çabalıyoruz kiraladık tutmadı koy yedeğe kendi futbolcularını oynat sene sonu şutla gitsin neden bu ısrar senin oyuncun olsa anlarım ama kiralık bir oyuncuyu maç kaybetme pahasına bu kadar sabır deneme süre verme aşkını anlamıyorum başka hesaplar olmalı

Bu adamı yardımcı forvet yada forvet arkası filan oynatalım gerçekten iyi yaptığı şeyler var biz yapamadıklarını istiyoruz sürekli

Yedek olsa kimse laf demez ama hoca torpillisi olduğu için ilk 11 oynaması göze batıyor. Koskoca Galatasaray’ın forvet oyuncusu 9u ilk 11 başladığı toplam 11 maçta sadece 1 gol atamaz ki o golde kaleci hediyesi. Hoca her maç aynı şeyi deneyerek farklı sonuç almaya çalışıyor Halil’i de taraftar gözünde bitiriyor. Keşke transferin son günü fener alsaymış diyorum.

gol atamayan ama oyun kuran forvet, yersen. ulan gol atamayan forvetin ne işi var galatasarayda isterse ters takla atarak top oynasın ne önemi var. toplama çıkarmayı bilmeyen adamı matematik hocası yapmak gibi bişey. nerde saçmalık orda terim
luyindama tek forvet oynar bu halil oynamaz. bunu görmek lazim artik. terim ve yardimcilari haric herkes gördü.

luyindama tek forvet oynar bu halil oynamaz. bunu görmek lazim artik. terim ve yardimcilari haric herkes gördü.
işin kötü yanı kanat ve ortasaha oyuncuları da aşırı skorer oyuncular değil. sanırsın city, barcelona futbolu oynuyor bi de 4-6-0 oynar gibi öne sahte 9 gibi bi adam koyuyor. üstelik bu halilin hücum presi de kötü.

işin kötü yanı kanat ve ortasaha oyuncuları da aşırı skorer oyuncular değil. sanırsın city, barcelona futbolu oynuyor bi de 4-6-0 oynar gibi öne sahte 9 gibi bi adam koyuyor. üstelik bu halilin hücum presi de kötü.

Ben de bunu diyorum skor konusunda eleştiri yapanlara. Takımımızda genel olarak skorer isim eksikliği var. Ortasaha defans farketmeden.

Geri
Üst Alt