Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opsiyonu elimizde değil muhtemelen alamayacağız, peki nedir bu ısrar?Derbilerde, vitrin Avrupa maçlarımızda ısrarla kendisini kullandık, sonuç nedir?
Halil'in golcüden çok etrafını oynattıran ve attıran forvet olduğunu söylüyorlar, aynen güzel oynattırmış averajımız 2 falan.
Gol atmaya tepki olarak doğmuş bu forvetimiz umarım iyi yerlere gelir ama elimizde hiç oynamadığı halde 7-8m teklif gelen skorer bir oyuncu varken ben Halil'i izlemekten usandım
Agalar defalarca dedim yine diyorum bu adamda aidiyet duygusu yok bir kere, iptal edilen golünde bizim takımın yarısı hakeme baskı yaparken bu arkadaşın şeyin değil ve arkasına dönüp gidiyor. Bu adamdan bize değil kimseye yar olmaz.
Bu eleman forvet falan değil. Golcü değil kısaca. Israrla bunu birçok maçta forvet oynatan niye oynatmış asıl mesele o. Futbolu sanırım 80'lerdeki gibi falan sanıyor terim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.