# Halil Dervişoğlu

Bu eleman forvet falan değil. Golcü değil kısaca. Israrla bunu birçok maçta forvet oynatan niye oynatmış asıl mesele o. Futbolu sanırım 80'lerdeki gibi falan sanıyor terim.
bu adam uç forvet değilse mevkisi ne ben hala çözemedim. kanat forvet, yardımcı forvet desen onlarda da gol atma becerisi olması lazım. bu yaşa gelmiş mevkisi belli olmayan topçu, enteresan bi durum.

Topu elle rakip kaleye götürse en fazla 2 kez başarır

Önünde forvet arkasında bu olursa bir ihtimal ama tek forvet olarak sahaya sürülmesi intihardır başka bir şey değil ...

Koşarken bile ben topçu değilim diye bağırıyor jem paul karacan koşuşu görüyorum sekerek koşuyor tilt oluyorum buna yemin ederim. 3-4 gol daha attirsak zaten kapısında Fransız kulüpleri bekleyen mostafa mohammedi 15 milyon eurolara satabilecekken bu herif için brentforda 7-8 milyon bayılacaz salaklığa bak.

Bencilliğine bencillik katarak devam ediyor, sanki maça çıkmamış da şut antrenmanına çıkmış gibi bir havası vardı

Kendini üst düzey topçu havasına sokmuş bir hali var bu hale peşine düşerek biz mi yaptık acaba ...

Klasik gsc bir adama taktiklari zaman takiyorlar.1 sayilmayan golu var.O pozisyonda kaleci bence faul yapiyor kirmizi bile cikabilirdi kaleciye.bir sutu gol oluyordu kaleci nasil donup cikardi anlamadim.Iyi vurdugu bir sut daha var.Yani girdikten sonra baya hareketlik getirdi ama taraftar bi adama taktimi takiyor.Hocanin yanlis yaptigi sey Halili on tarafa almasi Cicayi geri cekmeseydi.Oysa Berkani cikarmayip Babeli cikarsaydi Halil kanata gecseydi Cica 1o numarada devam etseydi daha etkili olabilirdik.Halil girdikten sonra kotu degildi.

Klasik gsc bir adama taktiklari zaman takiyorlar.1 sayilmayan golu var.O pozisyonda kalece bence faul yapiyor kirmizi bile cikabilirdi kaleciye.bir sutu gol oluyordu kaleci nasil donup cikardi anlaadim.Iyi vurdugu bir sut daha var.Yani girdikten sonra baya hareketlik getirdi ama taraftar bi adama taktimi takiyor.Hocanin yanlis yaltigi sey Haliki on tarafa alio Cicayi geri cekmeseydi.Oysa Berkani cikarmayip Babeli cikarsaydi Halil kanata gecseydi Cica 1p numarada devam edebilirdi daha etkili olabilirdik.Halil girdikten sonra kotu degildi.
Bencil renktas bencil pas vermesi için sadece keremin boş olması lazım golcüler bencil olur doğru da bu gol atmaktan aciz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisinİ Emre Mor a benzetiyorum.
- Kendini yıldız topcu zannediyor.
-Koşmak mücadele etmek sıfır
- Takım oyunu hiç yok
-Buluştuğu 10 topun 8 ini kaybediyor
-Maç içinde umursamaz bir tavrı var.

Bu mantaliteyle giderse kendisinden bişey olmaz
Kendini üstün görür bir havası var... Zlatan modunda umursamaz ben her türlü oynarım zaten kafasında bu yaşta bu kafaya hiç bir şey yapmamışken girdiyse çok zor işi ...

Devre arası bonservisini ''bedavaya'' veriyorlarsa kalsın. satarsak satışın yarısını alır kulübü. yoksa alsınlar tepe tepe kullansınlar; Gs kimseye oyuncu yetiştirecek kulüp değil.

Gedson efendi de gelecekse bonservisiyle gelmeli, yoksa veto edilmeli.

Geri
Üst Alt