# Halil Dervişoğlu

BAY zaten boylesi bir rakibe karsi one atilacak isim degil. Bunu 1000 kere yazdik, Okan hoca da yapti benzerini. Set oyunundasin, top sende, BAY buna uygun degil ha yaninda biri olur ona asist yapar (Icardi'ye yaptigi gibi) ama bu tip rakibe uygun degil.

Dedigin gibi, Halil ile baslarsin misal (madem onu aldin) Kerem'i yakin oynatirsin, BAY'da kenar oynar cunku Cengiz les/rezalet durumda. Beklerin zaten problemli, Cenk cok kotu. Ortasaha da islemiyor cunku Hakan (elestirsemde gordugum uzere uzuldum) surekli geriye geldi top almaya. Halil ile false-9 oynarsin vs.. Yanisi, bu rakibe bu oyun olmaz dolayisiyla, hocaya yazar ki degisikliklerlde rezalet.
Bunu biz burdan görüyoruz takımın hocası görmüyorsa gönderilmesi gerekir.Ben yabancı hocaya karşı değilim ama gelen hoca birşeyleri değiştirmesi lazım.Ornek veriyorum iyi oynarsa köyü oynarsin ama sistem takımı kurarsın bizim takım sahada ne yaptığını bilmiyor bu takım Avrupa şampiyonasına gider ama bu hocayla gidemez.

pro bir topçu nasıl yıllarca top oynar da kaleci karşısında kalınca üstüne abanır anlayamıyorum. topuna dibine girmek falan çok mu zor

Bunu biz burdan görüyoruz takımın hocası görmüyorsa gönderilmesi gerekir.Ben yabancı hocaya karşı değilim ama gelen hoca birşeyleri değiştirmesi lazım.Ornek veriyorum iyi oynarsa köyü oynarsin ama sistem takımı kurarsın bizim takım sahada ne yaptığını bilmiyor bu takım Avrupa şampiyonasına gider ama bu hocayla gidemez.

Bende degilim. Hoca, hocadir. Biz nasil bazi yabanci hocalarimizi cok sevdiysek, bu Milli Takim icinde boyle ama Kuntz nedir yaf di mi ? :)

Ustune, bosta bu adami cebinden cikaracak en az 3-4 tane yerli hoca da var hani illa yerli diyorlarsa.

Kaleci ile neredeyse ceza sahasının dışında 1e 1 kaliyorsun topu dürtsen boş kaleye yuvarliyacaksin kalecinin üstüne vuruyorsun ya

lan girdiğinden beri oyunun içindeydi,cezasahasını cok karıstırdı.yapmayın

Takımımız için iyi bir hamle oyuncusu Halil

Pozisyon bazinda elestirelim. Ama diger topculara gore bir pozitiflik katmissa onu da ovelim.

bu adamın kapasitesi bu abi bunun için kızmayın adama

yıllardır arka arkaya 11 oynamıyor bu adam oynasa belki düzelebilir dicem de

Özgüveninin gelişmesi için düzenli oynaması lazım ve o şansı olmayacak. Yine de hücumda ayağında topu tutabilen oyuncuydu, diğeri Kerem...

Kulüplerini yabanci kositlamasi getiriyorsun ama milli takim hocasini yabnci yapiyorsun

Bu ne tezat

Kimse de bisey demiyo

15 milyonluk kazık Cengiz'i gördükten sonra pamuklara sarmamız gereken kişi.

Geri
Üst Alt