# Halil Dervişoğlu

Bunu ilk geldiği zaman da yazmıştım. Vücut dili çok kötü yav. Yani sahada pas atacak olsam, görünce atasım gelmez. Topu alınca arada aksiyon alması elbet güzel ama, futbol öyle oynanmıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gamsız herifin teki yav bundan topçu mu olur, yetenek var ama hırs yok adamda. sürünüp durur o takımdan bu takıma

Sahadamısınız halil bey gelemediniz galiba

Icardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz dedik aratmadı sağ olsun belki de oyunumuz sıkıntıdır bilemedim topla iyi yerde bulusamiyor forvetlerimiz

ne iş yapıyor bu arkadaş da galatasaray forması giyiyor? hayır bir de deli gibi övülüyor ki 3. denememiz kendisini üç denemeden video yapsanız 2 dk video çıkmaz 1 dk55 saniye etrafında dönmeleriyle geçer.

Halil kaç maç oynadın bizde bilmiyorum ama birşey anlamadım abi ne oynuyorsun nasıl oynuyorsun

Sahada 96 dk oynandı halilin oynadıgı 5 dk falandır cıkmamıs desek yeridir her zamanki halildi iste tembel kosmayan etmeyen

Hiç güvenim yok aksine korkutuyor,zaten bencil herif şimdi hiç pas vermez. Gol vuruşuda yok boşa beklentiye girmeyin Konya maçında oynarsa Sivas maçında bunla olmuyor Zahayı forvette deneyelim diye ağlarız
Hiç şaşırtmıyor. Bu adam asla hücumcu olamaz bu galesizlikle. Parçalaması gerekiyordu sahayı ama hiç istek yoktu yine

Beklentimi karsiladi. Yani gol atamamak, gol yollarinda etkisiz olmak. Daha fazlasini yapsa sasirirdim zaten.

Mücadele etmesini beğendim gol yollarına çok takılmıyorum biraz daha aktif olsa iyiydi Kerem'e çıkardığı %100'lük topta Kerem geri verse skorda yapacaktı bencillik yaptı umarım o an Muzaffer bey evde kalpten gitmemiştir.

bence forvet arkasinda baya is yapabilir. topu ayagina alinca kimse onun kadar iyi degil am iste...

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun topla dönüşleri Alper'e nazaran daha keskin, sol bek olur mu ki.

İcardinin boşluğunu doldurması mümkün değil ama çabaladı. İlk yarı kaybettiği topun peşinden koşmasını beğendim normalde bunları pek yapmazdı

Ben beğendim bugün

Yeterince mücadele etti stoperler ile

Sıkıntımız adamı topla buluşturamıyoruz

Tam tersi buluşmaması gereken tek adam olan Kerem'i topla buluşturuyoruz o noktada

Geri
Üst Alt