# Halil Dervişoğlu

Barış Alper bireysel antrenörü ile tanıştırmalı kendisini

Takımda bu adam kadar rahat adam geçen kimse yok. Türkiye'de de çok azdır. Bu maç tercihlerini de çok beğendim. Çok güzel boş koşularda yaptı ama kimse top atmıyor.

bu çocuk forvet değil bu net belli.orta sahada top tutup pas dağıtsa çok maçı çözer..

Linçlenme ihtimalim yüksek fakat Mertens'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum 10noda yada Mertens o kadar çıldırttı ki beni bu bile gözüme daha iyi geliyor.

Linçlenme ihtimalim yüksek fakat Mertens'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum 10noda yada Mertens o kadar çıldırttı ki beni bu bile gözüme daha iyi geliyor.
mertenste olan pres gücünün yarısını yapabilse formayı alacak ama bu konuda tembel ayrıca çevre kontrolü ve pozisyon bilgisi mertense göre çok zayıf, ama dar alanda servis işini iyi yapıyor bir de topla zamanında vedalaşabilse bambaşka bir oyun izletebilir bizlere.kendisi için ümitlensem mi hep ikilemde bırakıyor.

Baya beğendim hoca daha fazla süre vermeye başladı umarım artarak devam eder kupa maçı önemli orada 10 numara denemek lazım.

Kontraya dönen maçlarda driplingiyle, sıkışan maçlarda da merkezi karıştırmasıyla faydalı olabilir. Ancak son pas ve şut tercihlerini biraz geliştirmeli.

36 yaşındaki Mertens 24 yaşındaki Halil'den daha çok mücadele ediyor; O da Halil gibi yürüyerek oynasa ayağına top geldiginde çok daha etkili olur.

Geri
Üst Alt