Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Süresi artmalı. Bulduğu şansları iyi değerlendirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertenste olan pres gücünün yarısını yapabilse formayı alacak ama bu konuda tembel ayrıca çevre kontrolü ve pozisyon bilgisi mertense göre çok zayıf, ama dar alanda servis işini iyi yapıyor bir de topla zamanında vedalaşabilse bambaşka bir oyun izletebilir bizlere.kendisi için ümitlensem mi hep ikilemde bırakıyor.Linçlenme ihtimalim yüksek fakat Mertens'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum 10noda yada Mertens o kadar çıldırttı ki beni bu bile gözüme daha iyi geliyor.
36 yaşındaki Mertens 24 yaşındaki Halil'den daha çok mücadele ediyor; O da Halil gibi yürüyerek oynasa ayağına top geldiginde çok daha etkili olur.Linçlenme ihtimalim yüksek fakat Mertens'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum 10noda yada Mertens o kadar çıldırttı ki beni bu bile gözüme daha iyi geliyor.
30 dkdan sonra ben Mertens'i göremiyorum tam olarak nerede ediyor mücadaleyi36 yaşındaki Mertens 24 yaşındaki Halil'den daha çok mücadele ediyor; O da Halil gibi yürüyerek oynasa ayağına top geldiginde çok daha etkili olur.
Halil son 15 dakika oyuna girdiğinde bile doğru düzgün mücadele etmiyor. Mertens bugun çok top kalbi yaptı ama Halil Mertens'den çok daha iyi falan degil, Halil'le Mertens'i karsilastirmak ...30 dkdan sonra ben Mertens'i göremiyorum tam olarak nerede ediyor mücadaleyi