Halil Dervişoğlu'nun Bonservisi Alınmalı mı?

İyi bir orta saha ve taktikle çok iş yapar fakat 2 3 senedir oynadığımız oyun ve taktikle vereceği etkiyi emre akbaba da sağlar. Yapılanmaya bakılarak evet veya hayır oyu verilebilir.

Ucuza bırakmayacakları için gelmemeli.

Alınmalı tabi ki. Yetenek olarak en az Kerem ve Yunus kadar yetenekli.

Üçü bir arada çok iyi olacağını da gösterdiler.

3.5-4 Milyon’a kadar çıkılabilir.

Alinmali

Nando
boey ozan nelsson pva
florentino witsel
yunus halil kerem
baba forvet

abi dün adamın ikinci golde attığı pasa bakıyorum - neredeydi tüm sezon bunlar diyorum....

sonra kalecinin orda topu kapıp kafayı kaldırmayarak çalımlar ile golü harcamasına bakıyorum (sağda adama çıkarsa boş kaleye gol)

Bir öyle bir böyle yav. Yerli olduğundan itirazım asla olmaz tabide , cidden bu adamın motive edilmesi çalışkan hale gelmesi lazım. O zaman çok iş yaapr

Net HAYIR. Altyapıdan Halil gibi 3 5 oyuncu çıkaramıyorsakta o altyapıyı kapatalım artık.

Almaya alınır da ilk 11'de oynayabilecek bir adam değil. Maçtan maça çok değişiyor.

Halil tabikide kötü futbolcu değil..Fakat bizim çok net kaliteli ilk 11 oyuncularına ihtiyacımız var.Ve şu dönemde alternatif olacak oyunculara bir lira bile verme lüksümüz yok.Senelerdir aynı hatalar yapılıyor.Arkadaş ilk 11 oyuncusu alacaksın.Otomatik olarak eldeki oyuncular yedeğe düşücek..

Bu soru aklimdan çikmiyor. Sezonun son haftalarinda veya milli takımda sergilediği performans veya attığı gollere sevinemez oldum o yüzden saldığım oldu.

Yanlız Halil’in bonservisini alırsak bakış açım tamamen değişebilir.

Kuntz Milli takimda olmaya devam ederse çok farkli yerlere gelecegini düsündügüm bir oyuncu. Yetenekleri çok özel ve Türk futbolunda benzeri olmayan bir hücüm oyuncusu oldugunu düsünüyorum.

Halil kesinlikle alinmali.

Bal yapmayan arı gibi
Dönüyo koşuyo falan ama bitiriciliğini sevmiyorum forvet emanet edilmez

Eren kadroda olması ereni engellememesi durumunda ve en fazla 2.5 olabilir

Geri
Üst Alt