Halil Dervişoğlu'nun Maliyeti Belli Oldu

Diğer konuda da yazdım, Brentford kulübünü neden küçümseyip durduğunuzu anlamıyorum. 2. lig dediğiniz lig bizden daha göz önünde olan bir lig, onu geçtim bu takım geçen sene finalde Fulham'a kaybetti ve EPL'nin kıyısından döndü. Öyle 2. ligin orta sıra takımı değiller EPL için savaşan iyi bir takım. Bu sezon sürpriz olmazsa yine en kötü Play-Off yapacaklar. Geçen sezon ikinciliği kıl payı kaçırdılar yoksa direk çıkacaklardı.

Babasının da açıklaması var sezon sonu isterse alırlar diye. Belki de Brentford'un EPL durumuna göre gizli bir öpsiyon anlaşmamız vardır. 2. lig takımına oyuncu yetiştiriyoruz diye saydırıp durmanın bir anlamı yok. Sanki Hollanda 2. liginden, Türkiye 2. liginden oyuncu alıyoruz.

30 milyona forvet satmış bir takım biz de sırf solak diye stoperimizi 20 milyona satma hayalleri kurmaktayız :red:🤡

Kiralama bedeli olmayan bir adam icin gereksiz bir opsiyon yaygarası kopuyor. Adamlar bedelsiz al kullan demiş yarim dönem, opsiyon vermemek de onun insiyatifi. Bu maliyete yedek golcü varsa getirin yarim dönem için. Ancak eleştiri her şeye.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milletin oyuncusuna hem maaş vereceğiz hem tecrübe kazandıracağız hem de opsiyon olmayacak ne anladım ben bu işten

Emre Akbaba'yı da başka takıma bedava kiralayın onlar versin maaşını o zaman böyle saçma transfer mi yapılır ya

300-400 bin euro az diyoruzda normalde deli para arkadaş

222m ların ödendiği,300-500 b euroya asgari ücret muamelesi yaptığımız,10-20m lara rahatça o gelsin bu gitsin dediğimiz bu futbol ekonomisini kim bu noktaya getirdi

Arkadaşlar resmiyette opsiyon olmaması gerçekten olmadığı anlamına gelmiyor. Ffpye yansimamasi için konulmamıştır.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan ümitlenmiştim be harbiden geleceğe yönelik işler yapıyoruz diye.​
Meğer 2. lig ekibine oyuncu yetiştiriyormuşuz.​

Career Earnings:
YearWeekly WageYearly SalaryClubPositionLeagueAgeContract Expiry
2020£8,200£426,400BrentfordAM LC, F CSky Bet Championship1930-06-2023

Vay aklini yitirmis yonetim vayyyy .. adam'in yillik kazanci zaten 426.400 pound / 4.264.000 TL .. Sen git 3.000.000 TL bayil 4/5 ay icin... aagh aghhh .. sizin gozunuze dizinize dursun bu paralar .. birdaha bir forma degil cop alirsam top olayim.

6 aylık topçu alıyoruz artık. Koskoca Galatasaray'ın düştüğü hale bak.

havadan para gitti 3 milyon

Kulüpten ücretsiz kiralama ile alıyorsak neden oyuncuya transfer bedeli ödüyoruz?

Babasının parasını harcıyor sanki.

Böyle saçma transfer mi olur. Kulüp bir bedel istemezken biz oyuncuya para ödüyoruz.

Brentford kulübü opsiyon koydurmamış. Bedavaya verip pişmesi için oynasın diye göndermiş.

Biz resmen imza parası vermişiz bu henüz hiç bir dalda kendini ispatlayamamış oyuncuya.

Abdurrahim vermiştir onu da. Bayılıyoruz türk evlatlarımızı paramızı haybiyeden vermeye.

Müthiş akıllı transfer müthiş, akılalmaz, inanılmaz öyle süper transfer yani öyle böyle değil!!!!!

Opsiyon mopsiyon hak getire olur da mesela Fatih hoca adamdan iyi verim alırsa Brentford isimli İngiltere ikinci lig takımına adam yetiştireceğiz. He olur da adamlar satmak istedi alınamayacağı için büyük ihtimal fener araya girecektir ve alacaktır da. Yani bizzat hocanın söylediği "Başka takımlara scoutluk yapmaktan bıktım" sözünün bir tık üstü "Başka takımlara oyuncu yetiştirmekten bıktım" sözüne doğru hızla ilerliyoruz. Devam devam aman kesilmesin devam etsin.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İmza.

Opsiyon yoksa bu demekki başka bir takıma oyuncu yetiştiriyoruz ve üstüne para veriyoruz.

Geri
Üst Alt