Halil Umut Meler, Hakemliği Bırakıyor İddiası

Kor oldu badem gozlu oldu.. Bu da en az digerleri kadar kotu hakemdi. Savunmaya gerek yok ki bu isi dayakla aciklayamayiz.

ya bu kodum ankaragücüsünün ya da diğer anadolu takımlarının falan hakem diye ağlamaları çok saçma geliyor bana

kim size niye düşman olsun siz ne boksunuz da düşman olacaklar en fazla hatalı karar verilebilir o da olur yani

@sociosgs
Halil Umut Meler, hakemliği bırakma kararı almış. Üzüntüden bir süre ağlamış. İkna etmeye çalışıyorlarmış ama... Futbol dünyasından çok arayan, soran olmuş. TFF aracılığıyla bir açıklama yapacakmış Meler.

Halil Umut Meler: "Tamam bütün suç benim sövün anama."

Şu görüntülere bak hala ankaragücü ne ceza vetilmesin diyenler var, bi bok olmaz bizden

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cüneyt Şen: Halil Umut Meler, 'Benden bu kadar' demiş.

bu işin sonu yabancı hakeme çıkacak gibi Avrupalı hakemler gelmez gibi ama Asya, Afrika falan gelebilir

Emre b.nin hakemi hedef isaret ederek hedef gostermesi, ve 15 gun sonraki 2 derbinin olasi hakeminin halil umut meler olmasi , akillara cok senaryo getiriyor..

Teyitli bilgi: Halil Umut Meler, hakemliği bıraktı. (A Spor)

Hakemliği bırakmaz olayın sıcaklığı ile böyle bir karar almıştır. Bence ikna edilir

koca denen hayvanı sürüm süründürsün mahkemelerde

Özetine şimdi baktım. Gerçekten kötü maç yönetmiş ama iki taraf aleyhine yapmış.
Bende izledim de Hum taraflı bir sorun göremedim özette h.u.m standardının üzerine çıkmış bir yönetim görünüyor.

Saldırıyı gerçekleştirecek Bir maç yönetimi ve eylem yokmuş. Kırmızı kart olayında bir tek hatalı dersin orada da iş var’da bitiyor.
Çoğu hakemin başını bilerek yada mal olduğu için yiyen bir var sorunu var. TFF hala burayı korumanın derdinde.
Büyük pislik burada dönüyor.

Geri
Üst Alt