halil umut meler

Lan doğru işte kararlar. Hatayı başka yerlerde arayın.

Top zaten mohammed de. Neden çıkarıyorsun sen o dirseği yav neden amatör müsün sen

halil ortaladı, cüneyt attı.

hele o cüneyt iti var ya... ligin en .... hakemi. fener maçında dirseği görmeyip mohamed'in pozisyona kırmızı diyen it.

mac berabere bitecen diye kalpten gidecekti.

babele bile sari verdi stressten

Lan doğru işte kararlar. Hatayı başka yerlerde arayın.

Top zaten mohammed de. Neden çıkarıyorsun sen o dirseği yav neden amatör müsün sen
Bu kadar basit direk kırmızı olamaz
Var dan dönecek kadar sarı kart en fazla
Bırakın bunkadar marjinal gözükmeyi ,zaten anca birbirimize duyuruyoruz sesimizi

şu maç şu haliyle fenere yapılsın bu hakemin düdüğü şeyinde hayatını yaşardı

Kırmızı kart bildiğin infaz. Emsallerinin hiçbiri kırmızı almadı, almıyor. Kural kırmızı diyor deyip geçiştirecekler ama böyle iş olmaz.

Kırmızı kartı çok anlamadım. Tamam kolunu uzattı ama adam üzerine gelmedi mi, emin olamadım.

Tamamen bizi doğradı 3 puanı çaldı ama suçu yok geçen sene Fener maçında adam gibi maç yönetti kazandık Fenerliler adamı doğradı Galatasaray lehinde gidersen doğranırsın kimse bu düzene karşı çıkamıyor tüm suç yönetimin

penaltının neresinin penaltı olduğunu anlamadım. kırmızı da galatasaray hariç hiçbir büyük takıma çıkmazdı. galatasaray'a şov yapan hakemlerden biri işte, yarın başka maç olunca görücem bugünkü erkekliğini. federasyonda, mhk'da, pdfk'da bu kadar güçlü olup standart beklemek saçmalık olur zaten. rakipler kasap gibi oynarken bizimkilerin bale yapması lazım sahada. 20 tane onun bunun evladı elinde demoklesin kılıcıyla geziyor sahada.

vardan çağırmayan cücüye de 2 kelam etmek lazım

halil getir ananı öpeyim. içim sabaha kadar soğumaz öpmekten

Bu kadar basit direk kırmızı olamaz
Var dan dönecek kadar sarı kart en fazla
Bırakın bunkadar marjinal gözükmeyi ,zaten anca birbirimize duyuruyoruz sesimizi

şu maç şu haliyle fenere yapılsın bu hakemin düdüğü şeyinde hayatını yaşardı
Kararlar net doğru. İtiraz edeceğimiz tek şey fener itine ya da bjk köpeğine neden yapılmıyor bunlar?

Top zaten bizimkinin önünde. Sen o dirseği neden atıyorsun neden?

Penaltı ve kırmızı kart doğruydu. Genel anlamda beğendim. Birkaç gri pozisyonda aleyhimize düdük çalsa da...

Geri
Üst Alt