Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 24.144
- 10.511
- 2.533
En iyi hakemmiş
Tetikçinin biri
Tetikçinin biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kırmızı doğru muPenaltı ve kırmızı kart doğruydu. Genel anlamda beğendim. Birkaç gri pozisyonda aleyhimize düdük çalsa da...
Ben de penaltıyı ilk başta anlamamıştım ama şimdi gördüm. Top ardanın sağ eline çarpıyor. Bizi yanıltan hakemin dirsek hareketi yapmasıydı. Ben sürekli dirsek veya tekme aradım ama sorun el temasıpenaltının neresinin penaltı olduğunu anlamadım. kırmızı da galatasaray hariç hiçbir büyük takıma çıkmazdı. galatasaray'a şov yapan hakemlerden biri işte, yarın başka maç olunca görücem bugünkü erkekliğini. federasyonda, mhk'da, pdfk'da bu kadar güçlü olup standart beklemek saçmalık olur zaten. rakipler kasap gibi oynarken bizimkilerin bale yapması lazım sahada. 20 tane onun bunun evladı elinde demoklesin kılıcıyla geziyor sahada.
Ben de penaltıyı ilk başta anlamamıştım ama şimdi gördüm. Top ardanın sağ eline çarpıyor. Bizi yanıltan hakemin dirsek hareketi yapmasıydı. Ben sürekli dirsek veya tekme aradım ama sorun el teması
Arkadan ki görüntü de kalmışssın senKararlar net doğru. İtiraz edeceğimiz tek şey fener itine ya da bjk köpeğine neden yapılmıyor bunlar?
Top zaten bizimkinin önünde. Sen o dirseği neden atıyorsun neden?
Penalti dogru.Lan doğru işte kararlar. Hatayı başka yerlerde arayın.
Top zaten mohammed de. Neden çıkarıyorsun sen o dirseği yav neden amatör müsün sen
kırmızı doğru mu
hadi hocam hadi
Bir kere penaltıda top vücuttan sekiyor. Cüneyt şerefsizi kaç defa böyle toplara VAR'a bakıp penaltı vermedi.
Pozisyon gereği açılan kola kimse bilerek vurdu diyemez. Bir kırmızı çıkacaksa Caner itinin Kadıköy'de Mohamed'e attığı kasti dirseğe kırmızı çıkar. Bu pozisyon net sarı kart.
Ha görevini yaptı şerefsiz. Biz de bunları üst üstte koyup şampiyon olamıyorsak bize de yazıklar olsun!
Kötürüm Falcao ile nasıl geçecek 2 maç hiç bilmiyorum. Adam öyle bir doğradı ki önümüzdeki 2 maçı bile çok net etkiledi.
el icin verdi renkdasPenalti dogru. Ardan adamin ayagina dokunuyor. El icin vermedi. Kirmizi sert. O zaman serdar gibi y... Her mac kart görmeli.