halil umut meler

penaltının neresinin penaltı olduğunu anlamadım. kırmızı da galatasaray hariç hiçbir büyük takıma çıkmazdı. galatasaray'a şov yapan hakemlerden biri işte, yarın başka maç olunca görücem bugünkü erkekliğini. federasyonda, mhk'da, pdfk'da bu kadar güçlü olup standart beklemek saçmalık olur zaten. rakipler kasap gibi oynarken bizimkilerin bale yapması lazım sahada. 20 tane onun bunun evladı elinde demoklesin kılıcıyla geziyor sahada.
Ben de penaltıyı ilk başta anlamamıştım ama şimdi gördüm. Top ardanın sağ eline çarpıyor. Bizi yanıltan hakemin dirsek hareketi yapmasıydı. Ben sürekli dirsek veya tekme aradım ama sorun el teması

Ben de penaltıyı ilk başta anlamamıştım ama şimdi gördüm. Top ardanın sağ eline çarpıyor. Bizi yanıltan hakemin dirsek hareketi yapmasıydı. Ben sürekli dirsek veya tekme aradım ama sorun el teması

top vücudundan gelmiyor mu ama? hem çok yakın mesafede, hem de eli vücut pozisyonunu bozacak kadar değil. zaten topu ayağıyla kesmeye çalışan adam neden elini açsın ki avantaj sağlamak için. saçma salak bir karardı bence.

Bir kere penaltıda top vücuttan sekiyor. Cüneyt şerefsizi kaç defa böyle toplara VAR'a bakıp penaltı vermedi.

Pozisyon gereği açılan kola kimse bilerek vurdu diyemez. Bir kırmızı çıkacaksa Caner itinin Kadıköy'de Mohamed'e attığı kasti dirseğe kırmızı çıkar. Bu pozisyon net sarı kart.

Ha görevini yaptı şerefsiz. Biz de bunları üst üstte koyup şampiyon olamıyorsak bize de yazıklar olsun!

Kötürüm Falcao ile nasıl geçecek 2 maç hiç bilmiyorum. Adam öyle bir doğradı ki önümüzdeki 2 maçı bile çok net etkiledi.

Lig sonuncusuna karşı varlık gösteremeyen bir takımım varken hiç hakem diyemeyeceğim kusura bakmayın. Bildiğim kadarı ile en eli ayağı düzgün hakemlerden biri. Geçen sene Kadıköy'de 20 yıl sonra ilk defa bir hakem adil maç yönetti ve seriyi bitirdik. O hakem de bu adamdı. Boş yapmayın.

Penalti ve kirmizi dogrudur.Ama hangi macta bu basit dirsege kirmizi verikir genelde sariyla gecistirilirdi..İki olay bugunku niyetini örttü halbuki bunlar olana kadar halem artniyetliydi..Yedlinle bayagi inatlasti ikinci sariyi verecek gibiydi faullerde ankara lehineydi..Ama bizim saftrikler kirmizi ve penalti kozunu adama verince adamda ortada maca devam etti hele 2 0 olunca iyice rahatladi

Lan doğru işte kararlar. Hatayı başka yerlerde arayın.

Top zaten mohammed de. Neden çıkarıyorsun sen o dirseği yav neden amatör müsün sen
Penalti dogru.
Yedlin sari kart yanlis.
Muhammad sari kart

Mesela Yedlin'e sari karti cikarinca adami cikarmak zorunda kaldik.
Sorun diger takimlara hep tolerans. Mesela Muhammed'in kirmizi karti digerlerine asla cikmazdi.
Bak, fener bjk derbisinde en az net 3 kirmizi kart atlandi ama bizde olsa mumkanati yok affetmezler. Iste Marcao, mac sonunda aninda kirmizi.
Bugunki penaltinin daha neti Trabzon macinda oldu ama kazaninca kimse dillendirmiyor. Alanya zaten en net hatalarin oldugu macti.

Sor anana kulakları çınlamışmı?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

kırmızı doğru mu
hadi hocam hadi

bu konuda çifte standart fazlasıyla var. bundan fazlasını yapıp kart görmeyenler var. bana hafif bir dirsek gibi gelmedi.

mustafa biraz kendisini dizginlemeli. geçen hafta da çok dengesiz kaymıştı ayağına girse o da kırmızı olacaktı.

neyse arda bu konuda şu an çok doğru konuşuyor

Penalti dogru. Ardan adamin ayagina dokunuyor. El icin vermedi. Kirmizi sert. O zaman serdar gibi y... Her mac kart görmeli.

Bir kere penaltıda top vücuttan sekiyor. Cüneyt şerefsizi kaç defa böyle toplara VAR'a bakıp penaltı vermedi.

Pozisyon gereği açılan kola kimse bilerek vurdu diyemez. Bir kırmızı çıkacaksa Caner itinin Kadıköy'de Mohamed'e attığı kasti dirseğe kırmızı çıkar. Bu pozisyon net sarı kart.

Ha görevini yaptı şerefsiz. Biz de bunları üst üstte koyup şampiyon olamıyorsak bize de yazıklar olsun!

Kötürüm Falcao ile nasıl geçecek 2 maç hiç bilmiyorum. Adam öyle bir doğradı ki önümüzdeki 2 maçı bile çok net etkiledi.

İkisinin de var hakemi cüneyt

Bakalim diğer maçlarda dirseğe kırmızı verecek misin? Tetikçi

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1614795438668.png

1614795549217.png1614795562686.png

1614795609153.png

ilkinde ardanın kolu açık ama eli vücüduna yakın ztn top da kendinden sekerek geliyor
adamına göre değişir elinin mesafenin yorumu ama vücündan da sektiği için penaltı değil

mos un kırmızısı abuk subuk ztn o piçin topla alakası yok direk moya faul yapmaya geliyor yandan
mo da kolunu açıyor kolizyon olmasın diye
en fazla sarı olur

Geri
Üst Alt