Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç aldırış etmedi taraftara ilk defa Kadıköyde böyle bi hakem gördüm. Ben bunu yıllardır ali palabiyikla karıştırıyorum hep ama kendisine ayıp etmişim. Gördüğü Herseyi net şekilde çaldı. Bugün Fırat olsa kesin yenilmiştik.
Çok iyi yönetti. Normalde bizim orta sahalara pat küt kart verilir Fener'lilere hiç bir kart çıkmazdı. Bugün ne gördüyse verdi. Cüneyt olsaydı Belhanda'yı atıp Deniz'e sarı verip maçta tutardi.
Bugün Fener'e verdiği penaltıyı 2. yarı Galatasaray'ın pozisyonunda vermeyecek en az 15-16 onun bunun çocuğu var ülkede. Kötü de olsa standartını korudu en azından, kuduruk gibi kulübeye atlayan Deniz'i atma cesareti de takdire şayandı. İyi kötü hakem tartışılır ama en azından satılık değilmiş. Allah yolundan saptırmasın.
Bir buçuk senedir sahada her türlü haydutluğu yapıp sarı kart görmeyen ser*ar az*z'in maçın başında yaptığı insanlık dışı dirseğine sarı kartı veren adam gibi adam helal olsun lan sana dosdoğru maç yönettin
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.