halil umut meler

Emekliliğini tebrik etmeyi unutmuşum. Bu hirbolar bu adami emekli eder. Gerçi o kadar boktan top oynadılar ki hakemin lafi bile geçmiyor.

Dirar'in Saracchi'ye yaptığı hareket net kirmiziydi.
Onun haricinde korkusuz ve adil bir mac yönetti.

Kendisinde Fırat Aydinus'un ilk çıkış yaptığı dönemdeki Işığı görüyorum ama inşallah sonları benzemez...

Dirar'ın Saracchi'ye yaptığı harekete nasıl kırmızı veremedi anlamak mümkün değil. Erman hoca 2 penaltıya da penaltı dedi lakin bana göre ikisi de penaltı değil. Böyle penaltı mı olur allasen. Erman hoca her zaman penaltı penaltı gibi olmalı der lakin kendi söylediği ile çelişti bugün bence. Velhasıl kelam Erman hocam adamdır her türlü severiz o ayrı konu :love:

Bana göre hakem çok da iyi değildi lakin eyyamcı da değildi en azından bu önemliydi yani kendi ile çelişmedi. Fenere o penaltıyı verip Onyekuru'nun pozisyonunda vermeseydi kendisi ile çelişirdi. Umarım daha iyi maçlar yönetip daha iyi yerlere gelebilir. Yolu açık olsun.

Emekliliğini tebrik etmeyi unutmuşum. Bu hirbolar bu adami emekli eder. Gerçi o kadar boktan top oynadılar ki hakemin lafi bile geçmiyor.
antu forumlarında hakeme yükleniyorlar paso.
tvde yine öyle . ozan tufan yine hakeza.
bir daha da göremeyiz bu adamı kadıköy derbisinde.

serdara kirmizi veremeyen. ama penaltilarda cizgisini bozamayan hakem. muriqin penaltiysa onyenin hayli hayli penalti.

Bizim ülkede mac yönetmek cok zor abi, disiplin ve ciddiyet yok oyuncularda, her babayiğitin harcı değil bu baskı altında düdük calmak.

Tolgay’ın net kk es geçildi. Serdar’ın kendisini itmesine kırmızı verenimedi. Tek hatası buydu. Ersun Yanal sövmediyse sarı kartla geçiştirebilirdi.

Ama adama da kızamıyorum fenerliler adamı dövmeye çıkmış sahaya. Bugün sahada top oynamaya çalışan tek takım vardı.

Şu maçtan beri bu adamı çok seviyorum. Şu mimikleri yapan adam kötü niyetli olamaz.

Almanyada amatörlerde hakemlere karsi saygisizlik ve siddet yükseldi diye, baya seylere artik direk sari kart verme emiri gelmisti.

Hakemin üstüne kosmak, yerdeki oyuncuya gidip laf saymak, fazla el kol hareketi yapmak, topa fouldan sonra bilerek vurmak ve VAR sistem veya oyuncuya kart ver hareketi yapmaka sari kart kurali geldi. Gecen Gladbachli Plea 1 dakika altinda iki kere itiraz etti diye sari kirmizi görmüstü.

Keske bu kural türkiyeyede gelse. Ilk haftalarda baya ucan olur (hele fenerliler) ama bari oyunculari egitmis olur hakemler.

Böylece hakemleri korumus oluruz ve cok baski altinda olmadiklari an, belki yanlis kararlarda azalir.

Penaltı penaltı değildi.
Vara gidebilrdi. Cagirmasalar dahi gidebilirdi.
Belhanda'nin kırmızı kartında, Belhanda oyundan çıkmıştı. Çıkan oyuncuyu, montunu cikarip geri çağırdı, yerine giren oyuncuyu geri gönderip, Belhanda'ya kırmızı gösterdi.
Özetle maçın sonucuna tesir edebilecek 2 majör karari, yine bir Kadıköy geleneği olarak GS aleyhine verdi.
Ancak yine galip gelmesini bildik.
Ayrıca kendisinin odasında Jardel'in falan posterleri vardı küçükken. Çok iyi bir insandır. Çok da iyi bir hakem kendisi bence. Son 20 yılın en iyi hakemi bence.

Ben Kadıköy de bir hakemin böyle tarafsız maç yöneteceğini beklemiyordum. TFF öyle bir hakemi atamaz diyordum. Bu adamı gözden kaçırmışlar demekki. Bir daha önemli maç vermezler adama.

Adamlık mertebesine ulaşmıştır.

Geri
Üst Alt