halil umut meler

Ben beğendim derbideki performansını. Zaten maça onun atanmasını istiyordum. Yıllardır Cücü, Fırat yönetiyordu. Sürekli eyyam peşindelerdi. Değişiklik olması açısından iyi karardı.

Marcao'nun yaptığı penaltı başta penaltı gibi gözükse de Bünyamin Gezer detaylı inceleyip penaltı değil demişti. Onun dışında bence adil yönetti. Zaten maç adil yönetilince nasıl kazanıyoruz gördük.

Penaltı penaltı değildi.
Vara gidebilrdi. Cagirmasalar dahi gidebilirdi.
Belhanda'nin kırmızı kartında, Belhanda oyundan çıkmıştı. Çıkan oyuncuyu, montunu cikarip geri çağırdı, yerine giren oyuncuyu geri gönderip, Belhanda'ya kırmızı gösterdi.
Özetle maçın sonucuna tesir edebilecek 2 majör karari, yine bir Kadıköy geleneği olarak GS aleyhine verdi.
Ancak yine galip gelmesini bildik.
Ayrıca kendisinin odasında Jardel'in falan posterleri vardı küçükken. Çok iyi bir insandır. Çok da iyi bir hakem kendisi bence. Son 20 yılın en iyi hakemi bence.

Belhanda cikmadan yapiyor o hareketi Denize ve hakem maci devam ettirmiyor. Belhandayi atmasi dogru.

Penaltı penaltı değildi.
Vara gidebilrdi. Cagirmasalar dahi gidebilirdi.
Belhanda'nin kırmızı kartında, Belhanda oyundan çıkmıştı. Çıkan oyuncuyu, montunu cikarip geri çağırdı, yerine giren oyuncuyu geri gönderip, Belhanda'ya kırmızı gösterdi.
Özetle maçın sonucuna tesir edebilecek 2 majör karari, yine bir Kadıköy geleneği olarak GS aleyhine verdi.
Ancak yine galip gelmesini bildik.
Ayrıca kendisinin odasında Jardel'in falan posterleri vardı küçükken. Çok iyi bir insandır. Çok da iyi bir hakem kendisi bence. Son 20 yılın en iyi hakemi bence.
Hadi ordan

Fenerliler alıştı yıllardır Kadıköydeki derbilerde hakemi baskı altına alıp lehlerine hatalı düdükler çalınmasına, bi hakem gelip cesurca adil yönetince kuduz köpek gibi kudurdular.

Müthiş bir performans sergiledi.

Fenerlilerin ağlaması doğal, sahtekarlar alışmışlar her derbi de kendi lehlerine düdük çalan hakemlere.

sent via GSC

Meler zaten iyi hakemi Fırat gibi Ali gibi satmadı kendisini fakat tek eksi yani çok fazla kart çıkarıyor maclarda
Eğer kendisni satmazsa diğer comarlar gibi daha büyük maçlar alır bence

bu onun bunun çocukları geçen seneki gibi ayağa basıp atılan golü verecek şerefsizlere alıştığı için bu adamı yerin dibine sokmaya çalışyıorlar..dünya üzerinde bunlar kadar arsız utanmaz bir insan topluluğu olduğunu düşünmüyorum..

Büyük maç yönettiği için mi dinlendirdiler desem
Fırat Aydınus a da maç verilmemiş ama VAR görevi verilmiş
Halil Umut Meler e de aynı görev verilebilirdi
Neyi amaçlıyor bunlar
Hakkaniyet ile maç yöneten hakemin ertesi hafta tepesine biniyorlar

Harika yönetilen bir maç sonrası ceza kesilmiş.

Şimdi bu adamlara gelde sövme

Bir daha bizim maçlarımıza verilmeyeceği hakkında hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.

Ulan yavşaklara bak orada 1999dan beri en az 5 galibiyetimizin içine edildi hakemler tarafından. Sanırım halilin bu geleneğe uygun biçimde bir yönetim sergilemedigi için kizaga çekiliyor. Bizim maçlarımızda hakemlerin bizim lehimize karar vermelerini bırak adil bi yönetim sergileyenler bile kizaga çekiliyor. Direk her maç aleyhimize yönetim göstermek zorundalar. Şu mobinge bak yaa. Canlı kanlı mobing bu.

bu hafta kalburüstü hakemler görev almamıs zaten

melerde yok cücü yok fırat yok

bu hafta halis eyyamcısı haric yeniler var komple

Tüm derbilerimizi kendisi yönetsin. Oldukça adil ve alabildiğine cesur bir yönetim sergiledi. Geçen yıl Kadıköy deplasmanında alenen tetikçilik yaparak galibiyeti elimizden alanlar, bu yıl amaçlarına ulaşamayınca kendisine saldırıyorlar. Feghouli'nin ayağına basılan pozisyon sonrası Eljif gol atmış, VAR falan yokmuşçasına o faul görmezden gelinip gol verilmişti geçen yıl. Onu da unutmadık hani.

Geri
Üst Alt