halil umut meler

Bir yerinden cikar umarim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

bu ülkede hakem falan kalmadı.hepsi şikecilerin tetikçisi

Yaptıkları yanına kâr kalıyor en çokta ona canım sıkılıyor. Galatasarayı karşısına alanın sokağa çıkamaması gerekiyor ama onun bunun evlatları gerine gerine geziyorlar yazıklar olsun

Hakemler eyyamcıdır bu da öyle artık gözümden düştü. Türkiye liginde buna benzer her maç 1-2 tane oluyor hangisine kkart çıkar bazılarına faul bile çalmazlar. Bu hakemi izleyin birdha benzer kkartı verebilevekmi.
Halilumutmelerin bugün yaptığı şey tffye bakın ben gsye acımadım cesurum istediğiniz gibi mesajı verdi eyyam yaptı. Kimse aptal değil..

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun zaman sonra yine bir operasyon yedik. Tetikçisi de Hum oldu. Yazık

Uzun zaman sonra yine bir operasyon yedik. Tetikçisi de Hum oldu. Yazık

Lig sonuncusuna karşı varlık gösteremeyen bir takımım varken hiç hakem diyemeyeceğim kusura bakmayın. Bildiğim kadarı ile en eli ayağı düzgün hakemlerden biri. Geçen sene Kadıköy'de 20 yıl sonra ilk defa bir hakem adil maç yönetti ve seriyi bitirdik. O hakem de bu adamdı. Boş yapmayın.
Takımın oynadığı temposuz, ruhsuz ve kötü futbola hala daha çok sinirliyim lakin Muhammed'e gösterilen kırmızı kart pozisyonunu yeni gördüm. O pozisyona kırmızı kart verilmesi büyük skandal. Hadi hakem verdi VAR ne işe yarar? Penaltıyı ele verdiyse kurallara göre penaltı değil diye biliyorum. Vida'nın pozisyonu penaltı değilse bu da değil. Ha bana göre ikisi de penaltı. Ama Galatasaray aleyhine penaltı var lehine yok. Diyecek bir şey yok hakemler aynı tas aynı hamam.

Lakin Alanya maçındaki ciddiyet bu maçta da sahaya yansıtılsa yine hakeme rağmen maçı alırsın. Bir de karşındaki hikmetli küme düşmeye aday spor. Yazık şu maçta oynanılan futbola ciddiyetsizliğe uyuşukluğa yazık. Hiç hakem falan diyemiyorum. Takım ve hoca beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve büyük ihtimalle şampiyonluğu da verdiler maalesef.

Soyadının hakkını veriyor artık, KOÇ ailesine katılıp “ME” lemeye başlamış.

edit: paylaşılmış zaten

Ben anlamiyorum. Biz protesto yapmasini bilmiyoruz .
Kirmizi karttan sonra takimi 5 dakika saha dışına ceksek yaptirimi var mi?
En azindan dunyada ilgi ceker ve hakemligi biter + olarak mac sonu yabanci hakem iste. Kusura bakmayin, kimse lafla hizaya gelmez

Geri
Üst Alt