halil umut meler

Cuneyt Cakir ve Firat Aydinus, futbol tarihinin en azili Galatasaray dusmanlariydi. Yerlerine bu onun bunun cocugunu birakmislar. Dun adaletli olsa mac minimum 0-5 biterdi.

Vallahi hakeme dokunmak kart gerektirir. Dokunmayın abi hakeme. Bu kadar ucuz kart görmeyin. Gerçi 2.yarıda bir fenerli dokunmuştu ona göstermedi. Sascha'da topu yere fırlattı. Orada hakemin hatası yoktu.
İtiraz ettikleri pozisyon faul değildi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçını başından sonuna kadar izlediğini belirterek, "Hakem Halil Umut Meler’e de çok ama çok sinirlendim. Olmayan fauller çaldı, olan faulleri çalmadı, kendine yönelik hareketlere sarı kartı gösterdi ama Galatasaraylı futbolculara yönelik hareketlere sarı kartlar konusunda çok cimri davrandı. Zaten maçtan sonra da tüm spor programlarında kötü hakemliği eleştiri konusu oldu, vazifesi hakemleri korumak olan programcılar bile ağır eleştiriler yönelttiler" diye yazdı.

Spor konusunda, "adaletsiz değilim ama tarafsız da değilim" diyen Altaylı, "Ben de Galatasaray Spor Kulübü'nde, yöneticilik yaptım, 2. başkanlık yaptım. Tabii ki tarafım. Bu yüzden de takımıma haksızlık yapılırsa doğal olarak kızarım. Tarafsız değilim. Kesin. Ama olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum. Çabam tarafsız olmak değil, adaletsiz olmamak" ifadelerini kullandı.

Çok büyük doğradı ilk yarı öyle böyle değil ince ince ama Allah büyük her şeyi görüyor.

Hocamın da dediği gibi onunda bir planı var.

Bugune kdr izledigim derbilerde en normalimsi hakemlerden biriydi bu herif

Sayilmayan 2 gol dogru kararlardi. Irfanin kirmizisi dogruydu. Ikinci golün Var muhabbetini dinlemek isterdim sadece.

Ilk yarı barışın yuzune basilmasi mevzusuna tekrar baktim defalarca, dengesiz davranmis. Kirmizi verebilir miydi bilmiyorum

Bu tur maclarda cok cabuk sari kart vermemesi lzm. Dün fazladan dagitiyordu kartlari. Basini agritir ilerde bunlar.
Bize dağıttı o kartları fbye anca maç gidinxe çıkarmaya basladi

Fb atsa 1.gol iptal edilir miydi
FB atsa 2.golu o kadar izlerler miydi
Atilla yan hakemin gözünün önünde keremin bileğe basıyor foul bile vermedi. Aynı pozisyonu Abdülkerim için hayal edin. Yaw hayal etmeyin Berkan kaç defa rakisbe dokunmadan foul verdi hakem. Biz yapınca 50mden düdüğünü otturmesini biliyorlar. FBli topçu gözünün önünde yapıyor vermiyor foul

Attigimiz gol ofsayt degildi, ancak bu VAR'a yazar.

Oliveira ve Mertens'e kucuk itirazlar nedeniyle yanlis kartlar verdi, kendisini neredeyse dovecek olan Serdar Aziz'i es gecti. Hatta yumusak yumusak pozisyonu acikladi. Boey yapmadigi faule itiraz edince kart gordu. O da HUM'e yazar.

Lehimize bazi fauller calinmadi. Batshuayi ayisinin pozisyonu, Kerem'i cekti Osayi. Net gol pozisyonu olacakti, faul bile vermedi. Fb lehine olmayan fauller calindi, ozellikle Crespo ile. Kornerimizi kullandirmadi.

İrfancan pozisyonunda gormesine ragmen sari kart bile vermeyecekti, Allah'tan VAR bu kez insafa geldi. Mac koptugu icin muhtemelen.

Aklima gelenler bunlar. Rezil bir yonetimdi. Net galibiyetimiz nedeniyle bunlar gormezden gelinmemeli.

Dakikalarca incelediler nereden bişey bulsak da şu ikinci golü iptal etsek diye ama işte bir bok bulamayınca eşşek gibi golü vermek zorunda kaldılar.

Ondan sonra da maç kopunca var İrfanı da attırdı nasıl olsa maç gitti diyerekten.

yavaş yavaş doğruyor
pozisyon kesmeler

erken gol atmazsak maçtan çok vakit çaldırır

sonda eren elmalı barışın üstüne geldiğini görünce kendini yere bıraktı faül çaldı bu da. halbuki değmedi bile barış, topu kapsak tehlikeli atak yapcektik.

Bilmesem seni kötü hakem diycem, temas yok ama rahatlatıcı düdük hep ağzında.
Senin o ağzına kürekle vurasım var.

etliye sütlüye karışmayayım diyen bi herif işte. tam ustası cüneyt çakır gibi. ağlayanı çok ağlatmaz, güleni çok güldürmez, orta karar bi herif.

Ota b.ka faul çalıyor bu da başlamış her düşene faul çalmaya

Eyyamcı herif. Nelson un hiçbir suçu yokken hemen fırsattan istifade sarıyı çaktı.

Adi.

TS lilerin yere düşmesi yeterli zart düdük. Pozisyonu görmesede tsli yerdeyse faul vardır diyerek zaart düdük çalıyor.

Çok büyük eyyam yapıyor. İnce ince.

Yaptıklarını asla unutmayacağım. Bu kadar olmaz ya.

Geri
Üst Alt