halil umut meler

Rakibi 9 kişi bırakmamak için her şeyi yaptı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu pozisyonda penaltı vermesi gerekirken Rakip takım lehine faul veren adamın hakemlik yapmaması lazım

Şu pozisyonda penaltı vermesi gerekirken Rakip takım lehine faul veren adamın hakemlik yapmaması lazım

Bence VAR hatalı burda. Hakem için zor bir pozisyon, yanlış görmüş olabilir. Ekrana çağırılmaması büyük hata. Muhtemelen penaltı itirazları olmamasına güvendiler.

Bence VAR hatalı burda. Hakem için zor bir pozisyon, yanlış görmüş olabilir. Ekrana çağırılmaması büyük hata. Muhtemelen penaltı itirazları olmamasına güvendiler.

yanlış görmediysem meler gördüm gördüm felan diye bir şeyler zırvaladı VAR ile konuşurken ama şu pozisyon net penaltı ayıptır ya.

Cüno gibi maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı.

yanlış görmediysem meler gördüm gördüm felan diye bir şeyler zırvaladı VAR ile konuşurken ama şu pozisyon net penaltı ayıptır ya.
"Gördüm" başka bi pozisyondaydı sanırım ama bu da olabilir, emin değilim. Yine de VAR ekibinin çağırması lazım. Ortada hakem yorumundan bağımsız, net bir penaltı var.

Yeni Cüneyt Çakır olma yolunda sebebide ,derbi yönetecek hakem kalmadığı için büyük kulupler bunu hiç elestiremiyor bu da haliyle istediğini yapıyor

2. Yarı bjk yi maça ortak yapmak için çok çabaladı istediği de oldu ama açık açık el olunca penaltıyı vermek zorunda kaldı

Çok iyi olmasa da Türk hakemliğine göre İyi maç yönetti bazı pozisyonlar hariç

Erden Timur'a rest çekti şikeciler bu it aracılığı ile.

Maç konusunda da yazmıştım, bu herif başımıza yeni Cüneyt Çakır gibi bela olacak.

Öyle böyle eyyam yapmadı bugün. Götü başı ayrı oynadı.

bu macta zahaya yapılan 3,ndombele ve sancheze yapılan net faulleri vermedi.gecen seneki macta da bjkye faul uydurup durdu.bu mac ayrıca net penaltımızı vermedi

Iki kırmızı, bir tartışmasız penaltı, birde tartışmalı penaltı veya faul. Jk'ye beleş duran top fırsatı. Maçı katletti aldığı emirle yavşak. Sansalan yerine bunu atayarak resti çektiler. Buna karşılık vermezsek artık her maç doğranıriz. şikeciler her maç hakem rezaletiyle kazanmaya devam eder.

Geri
Üst Alt