Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 21.218
- 7.500
- 1.773
Rakibi 9 kişi bırakmamak için her şeyi yaptı.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amirin pozisyonunda Sezon başında Kural değişikliği oldu Ondan dolayı kart vermedi.Amir'in karti var mi unuttum ama penaltida mutlaka kart gostermeliydi
Ne degisti? Eskiden direk kirmizi vardi ama kural degisti. Yine mi degisti?Amirin pozisyonunda Sezon başında Kural değişikliği oldu Ondan dolayı kart vermedi.
Şu pozisyonda penaltı vermesi gerekirken Rakip takım lehine faul veren adamın hakemlik yapmaması lazım
Bence VAR hatalı burda. Hakem için zor bir pozisyon, yanlış görmüş olabilir. Ekrana çağırılmaması büyük hata. Muhtemelen penaltı itirazları olmamasına güvendiler.
"Gördüm" başka bi pozisyondaydı sanırım ama bu da olabilir, emin değilim. Yine de VAR ekibinin çağırması lazım. Ortada hakem yorumundan bağımsız, net bir penaltı var.yanlış görmediysem meler gördüm gördüm felan diye bir şeyler zırvaladı VAR ile konuşurken ama şu pozisyon net penaltı ayıptır ya.
Sportmenlik dışı hareket sayılmıyormuş artık. Onun için kart verilmiyormuşNe degisti? Eskiden direk kirmizi vardi ama kural degisti. Yine mi degisti?
bunu ciddi hakem sanıyolar.kac faulumuzu vermediMaç konusunda da yazmıştım, bu herif başımıza yeni Cüneyt Çakır gibi bela olacak.
Öyle böyle eyyam yapmadı bugün. Götü başı ayrı oynadı.