halil umut meler

Bu ne rezillik ulan. şampiyonlar liginde yabancı hakem istiyoruz.

bu nasıl penaltı...

penaltıyla alakası yok yüze temas varda adamı devirecek darbe degil ,gerci var da onaylamış

dunyanin en iyi organizasyonu bile bok cukuruna batmış durumda

Umutun yaptigi sey sasirtmamalı kimseyi, yillarca bize yapılanları da gördük

Hakemler bu işin en kilit parcası

Her dokunmaya faul çalınmaz. Ben penaltı olmadığını düşünüyorum.

Umutlu olduğum tek hakemdi, Galatasaray Fenerbahçe maçından önce bilerek yumruk attılar maça atanmasın diye, ondan sonra bu da kendini sattı.
Bundan nasıl umudun vardı yav. Her fener maçında götü başı ayrı oynuyor her derbimiz bununca ızdırap gibi geçiyordu.

Dayak yiyince birden bizim kadrolu hakemimiz oldu.

Tetikçinin teki.

Öyle penaltı mı olur yav. Bizim yerli hakemlerin zaten muhakeme yeteneği yok. Kitapta yazan kuralı dümdüz uygulamaya çalışıyorlar. Her pozisyon farklıdır, bu farklılığı hakem yorumlamayı bilmeli. El yüze geldi mi cart penaltı, öyle şey olur mu. Bilerek mi geldi şiddetli mi , oyuncunun yere düşmesi doğal mı yoksa atıyormu kendini. Bunlara bakıp karar vermen gerek. Tam bir ucuz fb penaltısı

Dünkü maçı aslında kötü yonetmedi turkiyenin aksine oyunu durdurmadi ama son dakikadaki penaltı komediydi varın onaylamasida ayrı rezillikti

Dünyanın en itici hakemi herifin surat gel beni sabaha kadar kamçıla diye bağırıyor, çok kötü hakem olduğunu düşünmüyorum ama berbat bir fenotipi var çok ayar ediyor insanı

Kendisi kesinlikle kötü bir hakem değildi. Malum kişilerin oluşturduğu baskı ve toksisite dolu futbol ortamında, herkes gibi bir süre sonra o da kontrolünü kaybetti.

Kendisi kesinlikle kötü bir hakem değildi. Malum kişilerin oluşturduğu baskı ve toksisite dolu futbol ortamında, herkes gibi bir süre sonra o da kontrolünü kaybetti.
Kötü hakem bencede değil, misal dün akşam maçı izledim nerdeyse oyunu hiç durdurmadi penaltıya kadar kart bile yok maçta penaltıda hem kendisi hem var saçmaladı
Turkiyede dayak yedikten sonra hakemliği bırakmıştı aslında sonra çok baskı olunca devam etti ama korkmaya başladı o da artık cesur olamıyor Cüneyt Çakır moduna geçti bol düdük maç az oynansın moduna geçti üzüldüm kendisi adına
Mevcut düzen hakemleri mahvediyor adamlar dayak yerim yada işsiz kalırım korkusuyla yaşıyor misal bu sene kimse fener aleyhine kırmızı yada penaltı veremiyor verdiği an işsiz kalacak biliyor
Ama tabi bunda bizim kulüp dahil diğer kulüplerde suçlu hakemleri haklıyken bile korumuyorlar sesimiz çıkmıyor
İşte bu yüzden derbiye yabancı hakem en iyisi bile olsa kabul edilmemeli bunun adı tavizdir

Zart zurt her şeye düdük çalıp en ufak temasa atak takım aleyhine foul veren bir hakem=Türkiye'de iyi hakem. Ondan sonra her ceza sahasına sisirilen ortada 2-3 defans oyuncusu kendisini yere atsın, taç çizgisi ya da korner direği yakınında defans oyuncusu kıçıni rakip oyuncuya dönüp temas anında kurşun yemiş gibi topun üstüne yatmasına sebep oluyor. Parter pozisyonunda bekleyen güreşçi gibi savunmacilar rakip temasi bekliyor. Ceza sahasında kaleciler oyuncunun üstüne atlayıp topa degemese kaleci lehine hemen foul çal, erkenden çal ki gol falan olur al başına bela. Oyunu hızlı baslatanlari yerinden kullan diye 15 cm geriye alana kadar beklet, rakip sahaya kadar koşmaya gerek kalmasın, hem yerinden kullanılmadı diye itiraz olmasın. Aut atışında rakip baskı yapan takım topu almak uzereyse düdük cal, elinle çizgi işareti yap ki maazallah çizginin üstünde parmak ucu olan topçu gol falan atar, al başına belayı. Kavga eden oyuncu falan olursa ilerden izle, birisi diğerine yumruk atsa, diğeri yerde kivransa dahi, ikisinede sarı göster ki ortalık karışmasın. Al sana mis gibi türk hakem. Ver Galatasaray iç saha maçına tak diye

Bunun için Galatasaray'in elemanı diyen fenerlilere öyle güzel sövüyorum ki

Halil Umut Meler, Uluslar Ligi'ndeki İrlanda - Bulgaristan maçını sakatlığı nedeniyle yarıda bıraktı. Karşılaşmanın 2. yarısını 4. hakem Mehmet Türkmen yönetti.

Film gibiyiz. Nereye gitsek bir olay.

BJK derbisi için adı geçiyordu. Yalandan da sakatlanmış olabilir.

Geri
Üst Alt