Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.678
- 4.944
- 673
biz uyarmıştık zaten açıklaması gelirBakalim fenerbahcedende kiniyoruz diye bir aciklama gelecek mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz uyarmıştık zaten açıklaması gelirBakalim fenerbahcedende kiniyoruz diye bir aciklama gelecek mi?
Hasan kartal silahım olsa vururdum dediğinde de kahkaha atıyordu bunlar normaldirasporda kahkaha atılıyor
Bu arada ali koç ile aynı kafadasın..Kardeş, burası Arap milliyetçiliği yapacağın yer değil. Git hadi kumda oyna sen.
Dediğimin ırkçılıkla alakası olduğunu düşündüren yaran ne acaba da gocunuyorsun..
Zaten her kadikoy macinda ellerinden geleni yapiyorlardi.Aynen öyle yakında futbolcu falanda dövmeler başlar. Kadıköydeki maç çok riskli oldu artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şekeri cıkmıs baskanınÖzür diletirler 15 gun + 2 bin tl ceza verip kapatırlar.
Kopenhag deplasmanından sonra Sivas deplasmanı oynayacaktık iyi olur ertelenmesi. Yorgunluk kalmaz. Sakatlar vs tam iyileşir.Hakemlerin en az 1 hafta maça çıkmayacağı söyleniyor, sanırım ligler 1 hafta ertelenir
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzin istasyonunun yanı benim çalıştığım ofisti o esnada. Kızıltoprak ışıklar benzinliği burası. Sabah burada baya gezmiştim. Savaş yeri gibiydi.
Alınacak aksiyonlara göre bunu diyebiliriz. Ben pek bir şey olacağını sanmıyorum
Tek o degil, 2 kisi de yerdeyken tekmeliyor.Atan kişi Faruk Koca’ymış. Futboldan meni yer de silahım olsaydı vururdum diyen denyoya kaç sene bir şey olmadı. En iyisi HUM’u emekli etmek
#AnkaradaKaraGeceGscimbom adına açıklama yapmayacak mıyız @Alper Altun
Abi neden böyle konuşuyorsunuz..Bence de alınmalı. Zararı ali beye fatura edilmeli