Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Hadi yalı çocuğuna gerekeni yapın bekliyoruz. O yerden bitme kımıl zararlısı Ahmet Ercanlar denilen şerefsize gerekeni yapın.

Ulan mal. Mhk başkanını tehdit eden fırıldakın koynundan çıkmıyorsun.

Hakemlerin en az 1 hafta maça çıkmayacağı söyleniyor, sanırım ligler 1 hafta ertelenir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra hiçbir hakem ev sahibi aleyhine karar veremez. Genel kurullardan tvlerden edilen tehditler zaten bu ortamı sağlamak içindi. Şimdi muhtemelen malum kişi ellerini ovuşturuyordur, işte şimdi benim istediğim ortama geldik diyordur. İşte benim vizyonum sonunda birileri anldı diye caka satıyordur

tam tersi yarattığı korku ortamı hakemler açısından ortadan kalktı :)

Bu olanların sorumluları sizsiniz.

Gereken yaptırımları yapmadığınız, gereken cezaları vermediğiniz için işler bu raddeye geldi.

Eserinizle gurur duyun. Ali Koç'a centilmenlik ödülü verebilirsiniz şimdi mesela.

Emre Belözoğlu: "Ya ben bugün için ne söyleyeyim ki? Ben sadece çok çok üzgünüm. Başka bir şey söylemek istemiyorum."

asporda kahkaha atılıyor

Fenerlilerin paylaşımlarına bakın ya. Allah helak etsin lan sizleri haysiyetsiz şerefsizler. Tek amacınız Galatasaray a nasıl laf sokarım Galatasaray neredeyse hemen karşı safta olayimcilar sizi.

Geri
Üst Alt