Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.843
- 29.228
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama onu bir de saha dışında görseniz. Melek Melek.Şu pisliğin de temizlenmesi gerekiyor
Tv basinda ettigin küfürden kimseye zarar gelmez sinir anında olan bir tepkime alttarafı bununla fiziki siddet bir tutulamaz.küfür şiddetin başlangıcıdır
Aynı ırkçı kafanla devam et .. futbol yorumu yazmadan önce insani duyguları bi öğren önceKardeş, burası Arap milliyetçiliği yapacağın yer değil. Git hadi kumda oyna sen.
Dediğimin ırkçılıkla alakası olduğunu düşündüren yaran ne acaba da gocunuyorsun..
Aynen öyle yakında futbolcu falanda dövmeler başlar. Kadıköydeki maç çok riskli oldu artık.Yerdeyken de vurmuslar. Tarihi cezalar verilmezse ülkede futbol filan kalmaz.
Bu saatten sonra hiçbir hakem ev sahibi aleyhine karar veremez. Genel kurullardan tvlerden edilen tehditler zaten bu ortamı sağlamak içindi. Şimdi muhtemelen malum kişi ellerini ovuşturuyordur, işte şimdi benim istediğim ortama geldik diyordur. İşte benim vizyonum sonunda birileri anldı diye caka satıyordur
Ankara'da spor burodaki devremin dediğine göre Çok ciddi aksiyon alınmış vaziyette.
Gözaltına alınmış birisi.
Yukarıdan birileri fena sinirlenmiş olsa gerek bu duruma.
Alınacak aksiyonlara göre bunu diyebiliriz. Ben pek bir şey olacağını sanmıyorumtam tersi yarattığı korku ortamı hakemler açısından ortadan kalktı![]()