Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Twitter'da ali koc la ilgili 100.000 fazla twet atılmış ki zaten bu olaylarda en büyük suçlu ali ve soytarısı ahmet kadıköy de yaşanan büyük hakem hataları hakem küfür edilmesine rağmen korkup kart veremeyen hakemler adil maç yönetseler ilk kıvılcım linç olayı Kadıköy de yaşanacaktı büyük ihtimal, artık cesaretli olsun hakem camiası Kadıköy de adil maç yönetin, devlet artık bu işe el atmalı ahmet turgay gibi provakatörleri sosyal medya tv ve her yerden men etmeliler, GS taraftarını kullanıp ülkede kaos çıkarmak amaçları ama taraftarımız sağduyu olduğu için bu oyuna gelmiyor, ali nin fener e gelme amacı da bu olabilir devlet derin bir araştırma yapmalı

yaaauuu ne kelepçesi, adam akp kurucularından,

bunlara bir şey olmaz, pişkin pişkin gülüp geçerler üstüne.

Halil U. Meler varsa şikayetinden vazgeçse olayı kapatmaya çalışsa kim şaşırır

hakemin lehlerinde yönettiği maçlarda bile sırf baskı kurmak için ana avrat dakikalarca söven göt oğlanları kınama açıklaması yapmış

biraz da gülelim

Tutuklanan Faruk Koca adliye çıkışında gülerken görüntülendi

1702375347636.webp

İstediği kadar vazgeçsin kamu davasına dönüştü bile. Devlet memuru olduğu için
Orası öyle tabi de demek istediğim halil umut hakemlik sonrası mhk başkanlığı düşünüyorsa kendisine şimdiden düşman yaratmamak adına kendi açısından olayın üstünü örterse hiç şaşırmam. Sadece AG adlı kulüp değil bu faruk koca gibilerin bir sürü uzantısı var federasyonda falan. Onlarla aralar bozulmasın hesabı da yapabilir.
Kamu davası dediğin doğru ama işte kime dokunduğuna bağlı bu ülkede. İfade alıp salacakları çok belli değil mi

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Halil Umut Meler ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meler ile konuşmasında ; "Halil bey gerçekten çok üzgünüz. Allah şifalar versin. Böyle bir şeyi izlemek bizleri ciddi manada üzdü. Rizeli olarak da ayrıca üzdü. Rize maçında böyle bir şeyin olması bizi ciddi manada rahatsız etti. Bakanlarımıza, arkadaşlarımıza gerekli olan neyse süratle yapmamızın gereğini söyledim. Çok geçmiş olsun"

1702375822998.png

Orası öyle tabi de demek istediğim halil umut hakemlik sonrası mhk başkanlığı düşünüyorsa kendisine şimdiden düşman yaratmamak adına kendi açısından olayın üstünü örterse hiç şaşırmam. Sadece AG adlı kulüp değil bu faruk koca gibilerin bir sürü uzantısı var federasyonda falan. Onlarla aralar bozulmasın hesabı da yapabilir.
Kamu davası dediğin doğru ama işte kime dokunduğuna bağlı bu ülkede. İfade alıp salacakları çok belli değil mi
Ya şöyle bir olayı yaşadıktan sonra futbol topu göresin gelmez hocam. Ben şöyle bir şey yaşasam iki seçenek ortaya çıkardı. Ya emekli olur herkesten ırak bir hayat yaşardım. Ya da futbola geri dönüyorsam bambaşka bir hakem olurdum. John Wick gibi olurdum sahada benim dediğimden başkasını diyen çıkamazdı. Var a bile kafa tutardım. Yani anlayacağın bu duygusallikla mesleği yapması da doğru olmaz ilerde o mesleğin en tepesindeki adam olması da

yapılmasını söylediği gerekli şeyler,

denetimli serbestlik filan.

Normalde biri birine yumruk atsa hayatta tutuklanmaz ancak olay en üst makama+ sosyal medya yangınına dönüşünce anında adaleti işletiyolar

Geri
Üst Alt