Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

su anlık tutuklanması güzel ama umarım en kısa sürede salmazlar. salmazlar ki normal vatandasla, seçilmişler arasındaki adalet farkını tekrar görmeyelim. adalet herkes için adalet olsun.

Faruk Koca ve Hasan Kartal gibilerdeki siyasi güç Ali Koç'ta bile yoktur. Güç zehirlenmesinin sonu da dünkü olay işte. Dilan Polat'lar gibi ben her şeyi yaparım kimse bana bir şey yapamaz dersen iklim değiştiği anda sonun cezaevi olur. FK'ya da kısa bir ders verip salarlar tahminimce.

Bu olay saha içinde değil de hakem odasinda olsaydı direk kapatirlardi konuyu.

Maçı izleyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki.. Maçta hakemlik hiçbir şey yok. Hani maç boyunca hakemlerin bir takımın sürekli bam teline dokunan kararlarını da gördük. Son dakikalarda yenen golde hakemlik bir şey yok, ondan birkaç dakika önce rakip oyuncuya kırmızı kart vermiş falan.

Bunun altında başka bir iş var bence. Mesela geçen yıl Trabzon maçı daha sinir uçlarına dokunan bir maçtı. Maçın başında hem oyuncu, hem teknik direktöre kırmızı göstermişti. Büyük resimci dayılara dönmek istemiyorum ama sanki düğmeye basılmış ve sudan bir sebeplerden böyle bir olay yaratılmış gibi.

Bende böyle düşünüyorum bu maç hikaye

Ortam o kadar boka sardı ki şu olay bile fenere yarar. Gider simdi Karagümrük maçını araya sıkıştırma yaparlar kart sınırındaki boey sanchez kart görür derbide eksik oluruz. Adım gibi eminim yaparlar bunu

ilk adımda doğru hareketler gibi duruyor - parti içinde isimli birinin X nedenden(şu an sporda şiddet) tutuklanma - ihraç edilme vs vs vs

Fakat 2 ay geçer unutulur - çıkıarılır geri getirilirsede göstermelik hareketler olduğunu anlarız. Magandalık yapan yaptığıyla ceza çekmezin örneği olur ama bizim insanımız unutup gider.

Saldıran tutuklandı eyvallah güzel ama azmettiren ve tehdit eden Ali Koç ve Ahmet Ercanlar şerefsizi halen dışarıda

Ifadesine bak, yuzsuz herif

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt