Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Ali Koç'un açıklamaları için fb'ye puan silme cezası versinler. Bardağı taşıran adam dünkü zevzek değil, asıl Ali Koç.

Maçı izleyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki.. Maçta hakemlik hiçbir şey yok. Hani maç boyunca hakemlerin bir takımın sürekli bam teline dokunan kararlarını da gördük. Son dakikalarda yenen golde hakemlik bir şey yok, ondan birkaç dakika önce rakip oyuncuya kırmızı kart vermiş falan.

Bunun altında başka bir iş var bence. Mesela geçen yıl Trabzon maçı daha sinir uçlarına dokunan bir maçtı. Maçın başında hem oyuncu, hem teknik direktöre kırmızı göstermişti. Büyük resimci dayılara dönmek istemiyorum ama sanki düğmeye basılmış ve sudan bir sebeplerden böyle bir olay yaratılmış gibi.

Bati'nin en az bir 150 yil falan gerisindeyiz. Boyle bir olayi yapana hayvan demek hayvana hakaret olur.

Daha bunların başlangıç olduğunu düşünüyorum. Bu Koç ve simsarlarına yaptırımlar gelmezse bir derbi maçtan sonra veya puan puana son maça şampiyonluk vs kalırsa ölümlü olaylar bekliyorum. Hatta Saraçoğlundaki maçta futbolcularımıza taş vs bile atılacağını ön görüyorum. Yok canım olmaz diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum. Kangren yaşayan bu parmak Türk futbolundan kesilmelidir.

Bakın arkadaşlar ,

Taraftar hakemi döverse bu olay başka bir boyuttur,,,
Tabiki de haksızdır ve cezasını çeker
Kulüp vs kapatılmaz
Güvenlik açığından dolayı kulüp ağır cezalar alabilir..

LAKIN,,,
Bir kulüp başkanı hakemlerin fotoğrafını çekin,
taciz edin,
Nefes aldırmayın diyorsa,.,

Bu büyük bir suçtur..!

Kitleleri nefrete suruklemek, kaos ve kargaşa çıkarmak basit birşey değildir !

Şimdi ben desem ki @Oğuzhan Sesko nun evine gidicez. Rahat nefes almasın. Kapının önünde bekleyip öldüresiye kadar onu dövecez

Ve 10 gün sonra da @Oğuzhan Sesko hakikaten birisi tarafından bir suikasta uğrasa,,
Bu söylemlerime rağmen
Ben rahatça dolaşacak mıyım???
Kafama göre bu işten sıyrılacak mıyım?

Tabiki hayır..!

İşte o yüzden malum kişi de sıyrılamaz
NOKTA.

Sıyrılıyorsa kimse bize adaletten bahsetmesin !
Hoş ben zaten adalete inanmıyorum ve güvenmiyorum ama dediğimi düşünün

Kendisi ve benzer söylemlerde bulunan satılık kalemleri en ağır cezaları almalılar

Mete kalkavan canlı yayında konuşuyor cidden yorumsuz cidden birde namus dürüstlük mesajları veriyor

Mete kalkavan canlı yayında konuşuyor cidden yorumsuz cidden birde namus dürüstlük mesajları veriyor
yanındaki ozan tufan mı

1702365213468.webp

Son düzenleme:
bunu bi taraftar yapsa evet kendini bilmez dersin belki gene tatil edersin ligi vs ama, bunu bir kulüp baskanının yapması o takımın küme düşürülmesi için yeterli bir sebeptir herhalde. bakalım nası bi karar alacaklar.

Mete nin hakemliği bitmedi mi? Hangi yüzle çıkmış tv ye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Henüz sağda solda görmedim ama;
'Şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyorlar.' - 'Bunun arkasında fetö var.' yaygarası febeliler tarafından başlatılmak üzere gibi hissediyorum.

Hiç sekmez, olacağı bu.

Maçı izleyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki.. Maçta hakemlik hiçbir şey yok. Hani maç boyunca hakemlerin bir takımın sürekli bam teline dokunan kararlarını da gördük. Son dakikalarda yenen golde hakemlik bir şey yok, ondan birkaç dakika önce rakip oyuncuya kırmızı kart vermiş falan.

Bunun altında başka bir iş var bence. Mesela geçen yıl Trabzon maçı daha sinir uçlarına dokunan bir maçtı. Maçın başında hem oyuncu, hem teknik direktöre kırmızı göstermişti. Büyük resimci dayılara dönmek istemiyorum ama sanki düğmeye basılmış ve sudan bir sebeplerden böyle bir olay yaratılmış gibi.
Amaç ne sence? Gündem neden değiştirilmek istensin? Hani bu memlekette dolar bir günde 4 TL arttı vatandaş şaka yarışına girdi de o günlerde.

Hemen ingilitere gibi lokal mahkemeler kurulmalı stadın içlerine direk yargılanması gerekiyor ingiltereye gidip nasıl çözdünüz bu holiganlığı diye bilgi alınmalı yoksa bu işler çözülmez.

Geri
Üst Alt