- 20 Haziran 2011
- 60.947
- 69.354
- 4.758
Çimenlerde bu tarz sahneler gormeyi tasvip etmeyizAdam paçayı sıyırdı. Açıklamadan bunu anladım. Normalde reis fırçayı fena basardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çimenlerde bu tarz sahneler gormeyi tasvip etmeyizAdam paçayı sıyırdı. Açıklamadan bunu anladım. Normalde reis fırçayı fena basardı.
Yalayıp durdular. Bir ara çakar zıt gitmeye kalktı hemen reklama girdiler. Sonra döndüklerinde o da pamuk gibiydiBunlar bi garipti dün
yanındaki ozan tufan mıMete kalkavan canlı yayında konuşuyor cidden yorumsuz cidden birde namus dürüstlük mesajları veriyor
Hatta "keşke hakemler konuşsaydı" desek yanlış olmaz sanırım üstat. Zira hakem değil bunlar.En rezalet 2 hakemi tam ortaya koymaları müthiş
Amaç ne sence? Gündem neden değiştirilmek istensin? Hani bu memlekette dolar bir günde 4 TL arttı vatandaş şaka yarışına girdi de o günlerde.Maçı izleyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki.. Maçta hakemlik hiçbir şey yok. Hani maç boyunca hakemlerin bir takımın sürekli bam teline dokunan kararlarını da gördük. Son dakikalarda yenen golde hakemlik bir şey yok, ondan birkaç dakika önce rakip oyuncuya kırmızı kart vermiş falan.
Bunun altında başka bir iş var bence. Mesela geçen yıl Trabzon maçı daha sinir uçlarına dokunan bir maçtı. Maçın başında hem oyuncu, hem teknik direktöre kırmızı göstermişti. Büyük resimci dayılara dönmek istemiyorum ama sanki düğmeye basılmış ve sudan bir sebeplerden böyle bir olay yaratılmış gibi.