Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

müthiş birilerinin köpekliğini yparsan bu olur, ayrıca brawo boynuzlu herif bu senin eserin.

İşin garibi bence yali bu olaylardan memnundur hakemler kendisinden dahada çok korkar diye

Afedersiniz ama bir bok olmaz. Yumruğu atan insanlık dışı varlığın geçmişi bayağı sağlam gözüküyor.

"Silahım olsa hakemi vururdum" diyen kulüp başkanına ihtar cezası veren TFF de zil takıp oynayabilir..

Ankaragücü taraftarı da benzerini yapmıştı zamanında. sen takımı cezalandırmadın şimdi daha beteri yapıldı. Ceza zamanında verildiği zaman adil ve caydırıcıdır.

ciddi soruyorum bu olayın içinde beceriksiz yalı çocuğu ali koçun olma ihtimali yüzde kaçtır sizce? konuşmalarını demiyorum bizzat planlayıcısı olabilir mi? hiç aklıma yatmadı başkanın hakeme saldırması falan baya fantastik olay.
Tuzla başkanı a.gücü ile transfer olayını söylemişti. Dediğin uzak ihtimal değil

yok yanındakı adamlar tekmelıyor
Bir tane sarı lacivert çoraplı çok net vuruyor ya, değiyor değmiyor tam anlamadım ama.

Gerçi öyle olmasa ne olur. Bu nedir ya?

Bu adam öyle ya da böyle ligde ki tek iyi hakem bir de. Hem de bir şampiyonluğumuzu çalan Ankaragücü maçına rağmen diyorum bunu.

Bunun gibi futbol cahilleri yüzünden başlamış. Net şekilde dirsek boyuna geliyor. Sertliğini gören kamera yok ama hakemin görüş alanında

Birşey olmaz bu arada, daha önce Trabzon maçında hakem de yumruklandi, seyirci yaptı ama farketmez

Geri
Üst Alt