şikeyle şampiyon oluyorsun alakası yok onun bu olaylaBaşkan şike yapınca takım niye düşüyorsa bence bunda da en azından puan silme cezası olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikeyle şampiyon oluyorsun alakası yok onun bu olaylaBaşkan şike yapınca takım niye düşüyorsa bence bunda da en azından puan silme cezası olmalı
Tuzla başkanı a.gücü ile transfer olayını söylemişti. Dediğin uzak ihtimal değilciddi soruyorum bu olayın içinde beceriksiz yalı çocuğu ali koçun olma ihtimali yüzde kaçtır sizce? konuşmalarını demiyorum bizzat planlayıcısı olabilir mi? hiç aklıma yatmadı başkanın hakeme saldırması falan baya fantastik olay.
Bir tane sarı lacivert çoraplı çok net vuruyor ya, değiyor değmiyor tam anlamadım ama.yok yanındakı adamlar tekmelıyor
Taraftar sahaya atlayınca maç tatil edilip 3-0 hükmen olmuyor mu. Dünya genelinde yönetici ve taraftarın hareketlerinden takım da ceza görürşikeyle şampiyon oluyorsun alakası yok onun bu olayla