Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Arkadaşlar saha içinde futbolcunun yaptığı ile bu olayları karıştırmayın. O da doğru değil ama bu bambaşka bir olay.

ankaragücü başkanı ile, şu haberi okuduktan sonra mutlu olup sevinen ve hak etmiş diyen holiganları toplayıp ülkeden sınır dışı edersek, medeniyetimiz bi 50 sene falan ilerler. refah seviyemiz bir anda yükselir. şunu destekleyecek zihniyet batsın.

Zaytung haberi gibi. Artık şaşırmıyoruz bile. Adamın hastaneye koşması, dışardaki andavalların büyük başkan demesi.. inanılmaz

Bu ülkeden neden adam olmaz, bu olay neden dönüm noktası olmaz biliyor musunuz; bizim yüzümüzden.

Sosyal medyada Galatasaraylilar Ali Koç'un, Ahmet Ercanlar'ın hakemleri hedef gösterdiği, Fenerbahçeliler Erden Timur'un ligi bitirmeyiz videolarını kurşun gibi karşılıklı atıyor. Buna az önce ben de ortak oldum. Yazık bize geldiğimiz bu duruma.
Aklı selim her insan bizim açıklamalarımızla, onların yaptığı terörizm açıklamalarının arasındaki farkı anlar.

Bu işin sonunda Halil Umut Meler ceza alır Kocaya saldırdığı için.

Ya josef olayında da o tekme hakeme atılacaktı bu mal kahraman olmaya çalıştı olay beşiktaşa yapılan operasyon oldu. O gün bunu okuyabilecek beyni olan bir tff olsa ankaragücü kulübü bu şımarık tavırlarından dolayı kulağı çekilmeliydi.
Ama arkasına gücü alan iteklendiği ve cezasız kaldığı bir ülke burası.

Birisi gelir motosikletli ezer elini kolunu sallayarak ülkesine kaçar, öbürü silahım olsa vururdum der ay sinirliymiş denir, bir başkası şike yapar turuklanacakken şekeri çıkar. En sonuncusunun da tansiyonu.

Geri
Üst Alt