- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?gecmis olsun
Abi asıl sen yapma. Taraftar hakeme çakmak atsa saha kapanırken, kulüp başkanı yapıyor bunu ya. Ben gerçekten trollugune mi yaziyorsun anlamadım. Bu olay yüzeysel bir ceza ile kapatılırsa zaten tabuta koyduğumuz ligin üzerine toprak atmış oluruz. Olayı yeni gördüm, hala şoku devam ediyor. Ben öğretmen olarak bu şekilde böyle bir muameleye maruz kalsam ortalığı ayağa kaldırırım, bu adam tüm Türkiye önünde yumruklaniyor, yerdeykende tekmeleniyor. Ve yapanlardan biri başkan, diğerleri yönetici. En ağır yaptırım ne varsa o yapılmalı, her maç hakemlere söven biri olarak söylüyorum bunu. Ben taraftarım, o adam güya yoneticişahısı ilgilendiriyor o
kulübü ilgilendirmiyor
bilinci yerinde degil belliki
tamam düşürün ankaragücünüAbi asıl sen yapma. Taraftar hakeme çakmak atsa saha kapanırken, kulüp başkanı yapıyor bunu ya. Ben gerçekten trollugune mi yaziyorsun anlamadım. Bu olay yüzeysel bir ceza ile kapatılırsa zaten tabuta koyduğumuz ligin üzerine toprak atmış oluruz. Olayı yeni gördüm, hala şoku devam ediyor. Ben öğretmen olarak bu şekilde böyle bir muameleye maruz kalsam ortalığı ayağa kaldırırım, bu adam tüm Türkiye önünde yumruklaniyor, yerdeykende tekmeleniyor. Ve yapanlardan biri başkan, diğerleri yönetici. En ağır yaptırım ne varsa o yapılmalı, her maç hakemlere söven biri olarak söylüyorum bunu. Ben taraftarım, o adam güya yonetici
Bilincine sıçayım ben onunbilinci yerinde degil belliki
hak edilenden de daha ağır bir ceza verilmeli ki herkes aklını başına alsın artık
10-15 puan falan silinmeli net oğlu net

Dayagı yiyen HUM tekerlekli sandalyeyle çıkıp hafıza kayıbı yaşayan bu komedi bir ülkeyiz yavNe yaptığımı hatırlamıyorum demiş