Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

o zaman şöyle düşünelim

bu olay 30. haftada oldu ve ankaragücü zaten küme düşmüştü o zaman ne yapacaktık

sadece puan silmeyle mi geçiştirilecekti

o zaman da alınması gereken karar bir daha fazla alt lige düşürmek olmalıydı

senin dedğişim cezalar verilsin hiçbir şey değişmez

çok sert tedbirler şart

ingilterede başbakan kulüpleri 5 sene avrupaya göndermedi daha uefa ceza vermeden

kimse de ne oluyor benim hakkım oyuncularımın parası demedi
Senin demenler o zaman bu olay yüzünden Uefa TR kulüplerini men etsin organizasyonlarından. Fifa kokartlı hakeme saldırıldığı için. Bu ne kadar adaletli olur? Son haftalarda olsaydı ve küme düşmesi kesinleşmiş olsaydı o zamanda yine ciddi bir eksi puan verir ve seyircisiz oynamayı verirdin küme düşme kesinleştiği için gelecek sezon bu uygulanacak derdin.

Kaan Kuralın twit geldi aklıma. Bu ne abi alt tarafı bir maç yaw. Bu kadar kendinizi kaybediyorsaniz bırakın futbolu mutbolu cidden gerek yok bünyeye de sağlığa da zararlı.

Halil Umut Meler ve ailesine geçmiş olsunlar diliyorum çok zor bir olay.

Halil Umut Meler'e saldırı...

👮 Spor polisi Halil Umut Meler'in ifadesini aldı. Meler, saldırıdan dolayı şikayetçi oldu. [TRT]

Ülke gündemi o kadar hızlı değişiyor ki iki günce ne konuşuluyordu kimse hatırlamıyor. Bu olayda iki güne unutulur

Bu hesap gelecekten filan mı bizim dönemde sıkışıp kaldı.

Sene başından beri bu kadar yangın varken kılını kıpırdatmayanların aklı başına şimdi mi gelmiş? Ligler iptal ne demek? Neredeydiniz bu zamana kadar iş bilmez herifler. Neşteri sezon başında vursaydınız, ağzını açana gerekli işlemleri yapsaydınız ne vardı sanki
Ligler iptal falan olacağını hiç sanmıyorum en fazla 1 hafta ertelerler.

Senin demenler o zaman bu olay yüzünden Uefa TR kulüplerini men etsin organizasyonlarından. Fifa kokartlı hakeme saldırıldığı için. Bu ne kadar adaletli olur? Son haftalarda olsaydı ve küme düşmesi kesinleşmiş olsaydı o zamanda yine ciddi bir eksi puan verir ve seyircisiz oynamayı verirdin küme düşme kesinleştiği için gelecek sezon bu uygulanacak derdin.

eğer tff gerekli cezaları vermezse uefanın tüm kulüpleri içeren ceza vermesini de normal kaşılarım

şu anki durum 3-5 futbolcunun alacağı üzeirnden konuşulacak mevzu değil

sadece ceza vermek için ceza verilirse işte eksi verelim efendim 3 kişi men edelim denirse seneye bir daha tekrar eder sonraki sene bir daha tekrar eder

tanımıyom ama haklı

gerekenı cumhurbaskanımıza iletin danışman olarak

Avukat Gönenç Gürkaynak: “Koca, mahkemenin ne kadar yumuşak davranmak istediğine bağlı olarak 7,5 ila 18 ay arasında hapis cezası alır. Sosyal medyada yeterli ses çıkmazsa veya zamanla unutulursa 4,5 ay hapis cezası da alabilir. Mevzuatta cezayı oraya kadar düşürmenin yolu var.”

Avukat Gönenç Gürkaynak: “Koca, mahkemenin ne kadar yumuşak davranmak istediğine bağlı olarak 7,5 ila 18 ay arasında hapis cezası alır. Sosyal medyada yeterli ses çıkmazsa veya zamanla unutulursa 4,5 ay hapis cezası da alabilir. Mevzuatta cezayı oraya kadar düşürmenin yolu var.”

Fener veya 8jk oyuncularından geçmiş olsun mesajı paylaşan olduğu acaba

Geri
Üst Alt