Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Bunlarda unutulmasın fenerli yöneticiler senelerce saha içinde hakemleri sıkıştırıyorlardı umarım bununda sonu gelir.

Ertem şenere son dk gelmiş

Güya halil umut meler büyükekşi konuşmasından sonra istifa etmiş

Kopenhag maçının konusu bile gündemde değil en kritik maçımız öncesinde yaşananlara bak tarihi maça çıkıyoruz ama sanki yarın maç yokmuş gibi hissediyorum.

Şimdi yalakalık yapıyor halil umut melere sakın istifa etme sen dünyanın en iyilerindensin diyor

Ulan dönek çakar daha 2 ay önce umut melerin verdiği bi penaltı için böyle penaltının içine sıçayım diyordun
gerizekalı herifler neymiş avrupa maçlarına da çıkmayacakmışız
çakar'ın bugüne kadar ettiği tek doğru laf
ertem için söylediği sıvacı lafı
bir insana bir sıfat bu kadar yakışır ancak

Bu arada tutuklama için istisnai durumlar vardir.

Örneğin aklı dengeniz yerinde değilse 24 saat içinde bunu ispatlarsaniz tutuklama kararı verilemez.

Ayni sekilde şeker hastalığı içinde bir istisnai durum var. Faruk kocanın şeker hastaligi için 24 saat müşahede mevzusu tamamen planlı.

Yakında anlarsınız ne demek istediğimi.

Yine tabii ki bunu fırsat olarak kullanamayacaklar. İşlerine geldiği gibi en hafifinden geçiştirip, güçsüze kırbacı vuracaklar. Ortalığı galeyana getirenler gün gibi ortada, onlar da yarın hatta sabahtan evirip çevirip olayı yine karman çorman halde kendine haklı sebepler bulmaya çalışacaktır. Kimse kim, benim kulübümden ise benim kulübümden suçlusu veya bu iklime sürükleyenler süresiz uzaklaştırılsın. Olmayacağını hep birlikte biliyoruz ki, yarın ekran karşısında bu kişiler Fair-Play konuşacak, kınayacak ve bir tane gazeteci(!) soru soramayacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FIFA kokartı olduğuna göre, FIFA ülke futbolunun içinden geçebilir. Olabilir mi? Gayet tabi olabilir.

bbc'nin bu haberi önemli

1702337451141.webp

Geri
Üst Alt