Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.847
- 102.030
- 5.238
böyle diyerek normalleştirdik çünkü.farketmez memura yumruk attığı içinde serbest kalan bi sürü insan vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle diyerek normalleştirdik çünkü.farketmez memura yumruk attığı içinde serbest kalan bi sürü insan vardır
yumruktan içeri giren kaç kişi vardır yav he 1 2 ay yatsın akıllansın dersen ona katılabilirimböyle diyerek normalleştirdik çünkü.
la olum mevzu seninle benim yumruklaşıp karşılığında alınan ceza değil. kalın kafalı adam da değilsin amma direttin.yumruktan içeri giren kaç kişi vardır yav he 1 2 ay yatsın akıllansın dersen ona katılabilirim
halil araba çarpmış gibi yatıyor gördün müböyle diyerek normalleştirdik çünkü.
hastaneye götürmekle yatırmak arasinda fark var.bahsettiğin Halil ise kırık varmış; kaportacıya götürecek değiller.
kafasına darbe aldı mı? aldıhastaneye götürmekle yatırmak arasinda fark var.
nasıl yatsın isterdin recephalil araba çarpmış gibi yatıyor gördün mü
doğru diyorsunkafasına darbe aldı mı? aldı
24 saat gözlem altında tutulur.
böyle çok medeni oldu. kavga etseydik azıcıkdoğru diyorsun
aklımdan geçmedi değil ama üşendim.böyle çok medeni oldu. kavga etseydik azıcık
bir dahakine sözün var o zamanaklımdan geçmedi değil ama üşendim.
daha fazla ertelemezler benceBurada kritik bir konu var ligler haftaya başlayacak gibisinden açıklamalar var fakat Sivas maçından sonra Karagümrük maçı ertelenip derbiyle başlanırsa Muslera sarı kart cezalısı olduğu için fener deplasmanında kalede olamayacak.
Mantıklı olan Karagümrük maçıyla başlanılması herhalde ortam bu kadar gerginken daha fazla germek gibi saçma sapan bir karar vermezler diye tahmin ediyorum.daha fazla ertelemezler bence
Arkadaşlar ülkede tüm ligler ertelendi. Bunun bireysel maç ertelenmesiyle alakası yok öyle 2 haftayı atlayalım 3. ile başlayalım gibisinden bir süreç söz konusu olamaz.Burada kritik bir konu var ligler haftaya başlayacak gibisinden açıklamalar var fakat Sivas maçından sonra Karagümrük maçı ertelenip derbiyle başlanırsa Muslera sarı kart cezalısı olduğu için fener deplasmanında kalede olamayacak.