Halil Ünal, Büyükerşen'i İstifaya Çağırdı

Her seçim öncesi olduğu gibi Büyükerşen'e saldırılar başlamış. Herife saygım bir kat daha arttı şimdi.

Bu arada Eskişehirspor amatöre kadar düşer umarım. Bu taraftar profiliyle hiçbir zaman mutlu olmalarını istemem.

Eskisehirsporu sevmemem o 14 yil aradan sonra bizi sampiyon yapacak ASY deki Eskisehir maciyla baslamisti.

O gun ASY 45 bin kisi falandi herhalde. Eski acikta yer bulmustum sabahlayarak bekledik. Eskisehiri taraftarlar da gelmisti. 1 sene evvel namalup 2. Olmustuk. Herifler nasil direniyor. Mac 2-1 .

2-2 olsa yine bjk sampiyon. Stres tarif edilemez. Taraftarlari kufrediyor. Eskisehir sampiyon olacakmis gibi tekmeye kafa uzatiyor. Hakem Eskisehire serbest vurus verdi son saniye ceza sahasinin hemen 1 metre onunde ve kullanmadan maci bitirdi hakem. Biz sevincten cildirirken Eskisehirli oyuncularin kimi yere coktu , çoğu ise hakeme soyunma odasina girene kadar itiraz etti.

O zaman belli etmislerdi nasil yemlenmeyi sevdiklerini serefsizler. Sonra şikeleri de ortaya çıktı zaten.

Umarim amatör küme takımi olursunuz serefsizler.

Can Eskişehir'e geldin madem haber verseydin,sana bir kahve ısmarlardım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolasın Gökhan vallah bir kaç kişi forumdan hariç kim nereli hiç bilmiyorum. Kısmet değilmiş bir dahaki sefere artık:)

Ama şehirinizi çok beğendim gerçekten, bir buçuk gün yetmiyor gezmeye. Insanları da çok kibar ayrıca.

sent via GSC

Sağolasın Gökhan vallah bir kaç kişi forumdan hariç kim nereli hiç bilmiyorum. Kısmet değilmiş bir dahaki sefere artık:)

Ama şehirinizi çok beğendim gerçekten, bir buçuk gün yetmiyor gezmeye. Insanları da çok kibar ayrıca.

sent via GSC

Bir daha ki sefere haber ver. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün ve bugün Eskişehir deydim.

Edindiğim izlenimlere göre diyebilirim ki Büyükerşen çok iyi bir belediye başkanı, muazzam bir şehir olmuş Eskişehir.

Aynısını futbol kulübü için söylememem, Halil Ünal denen üçkağıtçı ne derse tersi doğrudur. EsEs'i hiç sevmem.

sent via GSC
Bende çok merak ettim şimdi. Yılmaz Başkan'ın eseri olan şehri görmek isterim. Umarım devam eder

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt