Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Her seçim öncesi olduğu gibi Büyükerşen'e saldırılar başlamış. Herife saygım bir kat daha arttı şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın Gökhan vallah bir kaç kişi forumdan hariç kim nereli hiç bilmiyorum. Kısmet değilmiş bir dahaki sefere artıkCan Eskişehir'e geldin madem haber verseydin,sana bir kahve ısmarlardım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolasın Gökhan vallah bir kaç kişi forumdan hariç kim nereli hiç bilmiyorum. Kısmet değilmiş bir dahaki sefere artık
Ama şehirinizi çok beğendim gerçekten, bir buçuk gün yetmiyor gezmeye. Insanları da çok kibar ayrıca.
sent via GSC
Bende çok merak ettim şimdi. Yılmaz Başkan'ın eseri olan şehri görmek isterim. Umarım devam ederDün ve bugün Eskişehir deydim.
Edindiğim izlenimlere göre diyebilirim ki Büyükerşen çok iyi bir belediye başkanı, muazzam bir şehir olmuş Eskişehir.
Aynısını futbol kulübü için söylememem, Halil Ünal denen üçkağıtçı ne derse tersi doğrudur. EsEs'i hiç sevmem.
sent via GSC
Gitmeye değer gerçekten bence.Bende çok merak ettim şimdi. Yılmaz Başkan'ın eseri olan şehri görmek isterim. Umarım devam eder![]()
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi