Halilhodzic: "10 transfer bekliyorum yoksa giderim"

[attachment=12235:upload_2014-8-4_21-46-35.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-4_21-46-35.webp
    upload_2014-8-4_21-46-35.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 396
git o zaman mal mıdır nedir.. neyin ne olduğunu bilmiyordu sanki gelmeden

Baktı başaramayacak ,çamura yatıyor.

4-5 sağlam adamla iyi yere gelir,ama önüne geleni saçma sapan transfer etmekle olmaz.

Bi ara biz yapmıştık bu yanlışı

Bu da Haciosmanoglu kadar psikopat

git o zaman mal mıdır nedir.. neyin ne olduğunu bilmiyordu sanki gelmeden

İçimden geçeni yazmışsın valla aynı fikirdeyim adamlar daha neyi vericek sana 4 yabancı aldı 5 istedin mitroğluda gelirse 5 olcak hepsi istediğin adamlar 5 tanede türk istiyormuş len sana sorarlar bulursan o yetenekte türk bizede yolla 2 tane tabi eğer Mesut Özil , Nuri Şahin , Arda Turan , İlkay Gündoğan'ı istemiyorsa bu Trabzonspor'u Monaco filan sandı sanırım zaten Monaco teklif yaptı yapalı Trabzonspor'a Halilhodzic'in ağzından 1 tane iyi bir laf çıkmadı hazır Hami Mandıralı ile kontratıda fesh edilmemişken verin 3.5m € ya Monaco'ya bedavadan girsin cebinize mis gibi Hami ile yola devam edin taş gibi kadro oldu zaten Hami o kadro ile UEFA şampiyonu olur.

İçimden geçeni yazmışsın valla aynı fikirdeyim adamlar daha neyi vericek sana 4 yabancı aldı 5 istedin mitroğluda gelirse 5 olcak hepsi istediğin adamlar 5 tanede türk istiyormuş len sana sorarlar bulursan o yetenekte türk bizede yolla 2 tane tabi eğer Mesut Özil , Nuri Şahin , Arda Turan , İlkay Gündoğan'ı istemiyorsa bu Trabzonspor'u Monaco filan sandı sanırım zaten Monaco teklif yaptı yapalı Trabzonspor'a Halilhodzic'in ağzından 1 tane iyi bir laf çıkmadı hazır Hami Mandıralı ile kontratıda fesh edilmemişken verin 3.5m € ya Monaco'ya bedavadan girsin cebinize mis gibi Hami ile yola devam edin taş gibi kadro oldu zaten Hami o kadro ile UEFA şampiyonu olur.

dostum ben ne kadar iyi Galatasaraylıysam babamda o kadar iyi trabzonsporludur.Trabzonsporu severim ama çapı belli işte bunun gibi mallarla uğraşacaklarına hami gibi takımı seven adamla devam etsinler dediğin gibi

Bu lafı söylüyorsa bu adam, lafı yutup susan adam ben Trabzonspor taraftarıyım demesin. Sanki Mourinho başımıza... Sen kimsin la ? Vahid Halilhgfohfhogfhfh

hacıosmanoğlu vurur bunu söylim..

iki tane vasat yabancı aldırdı stopere. cardozo, mitroglou daha bosingwa bozeceanu var colman var. Hangi birini oynatacak? Türk desen GS-FB'nin istemediği adamları alabiliyorlar..

Geri
Üst Alt