Halilhodzic: "10 transfer bekliyorum yoksa giderim"

DK da iki mac iyi oynattin takimi kabul de ondan önce seni adam yerine bi trabzon koydu. Sen de o zaman baliklama atladin. Bir iki teklif alinca Trabzonu begenmez oldun. Adamlik söz verdin diye buraya yalandan gelmek degil, sana deger verenleri enayi yerine koymamaktir.. Ama bunun kadar şampiyonluga oynayacak kadro kuracagiz diye adama söz veren yönetim de hatalidir bu sürecte

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Halilhodzic in aklı bence diğer tekliflerde kaldı söz verdiği içi dönmek istemedi ama bunun karşılığında çok iyi transferler bekliyor.Trabzonspor un işi zor.

tspor hamiyle devam etse idi en kötü 4. olurdu zaten. bu adamla sezona girerse de en iyi ihtimalle yine 4.olur. ne gerek vardı buna o kadar para vermeye. yazık oldu yol yakınken tazminatsız ayrılabiliyorsa ayrılsın tspor.

Böyle insanları gördükten sonra prandelli gibi bir teknik direktörümüz var binlerce kere şükür edelim beyler :)

Ben olsam kapıyı gösteririm. Hiç etik değil.

Yanlis yapiyor. Buna karaktersizlik derler.

Sen kimsin lan? Dünya kupasinda 2 mac yaptin da adam mi oldun?

10 adam istiyormus. Zaten 10 adam aldilar anasini satayim.

Imza atarken Barcelona´ya geldigini mi sandin?

Bu adam trabzonu seçtiği için pişman oldu. Gitmek için bahane arıyor.

Ayıp ama gerçekten şu yaptığı sürekli geldiğinden beri kendini kovdurmak için türlü bahaneler arıyor bunları yaparken Trabzonspor'u küçük düşürüyor sürekli,iş ahlakına yakışmayan haraketler.Madem ağlayacaktın bu kadar gelmeseydin sanki silah zoruyla getiriyorlar anlamıyorum böyle tipleri,cins.

adam haklı söz verdi diye trabzon gibi bir kasabaya geldi monaco varken en iyi ihtimal 5. olabilecek koftiden bir takımı çalıştıracak.

Amma zırlak çıktı lan bu da. Madrid'e fln geldiğini mı zannediyor?

Geri
Üst Alt