Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki onların da var ki kel Gökhan Medicalhair için reklam veriyor yayınında.lan kel gökhan
reklama ihtiyacımız mı var
Bir 2.49€ daha biriktirip senin de selamini çakacagim @Ahmet DembeleForumun reklamını yapan @Kolpa Kemal Kürek kardeşime bir teşekkürü borç bilirim.
Niye 2,50 değil de 2,49?Bir 2.49€ daha biriktirip senin de selamini çakacagim @Ahmet Dembele
Lan araya Serhan'ı Serkan'ı falan filan da ekle de nereymiş burası diye bakar o 2'si yavBir 2.49€ daha biriktirip senin de selamini çakacagim @Ahmet Dembele
Olm Ben forumun sponsoru muyum sjsjsjsjLan araya Serhan'ı Serkan'ı falan filan da ekle de nereymiş burası diye bakar o 2'si yav![]()
Yok ondan değil reis adamlar merak eder bunlar ne biçim soy isim diye de ondan yavOlm Ben forumun sponsoru muyum sjsjsjsj
Serhan G. VerenYok ondan değil reis adamlar merak eder bunlar ne biçim soy isim diye de ondan yav![]()
Isimlere bak anasini satayimSerhan G. Veren
Oğuzhan Sesko
Enis Savar
Mustafa Alp Motz
Feramuz Kayalar
Rakun Ata Tanrıverdi
Yeterince dikkat çekici bir liste olacaktır.
Vermem tabi lan. Niye vereyim Dorukcum. Para ağaçtan toplanmiyorBarış senin için 2 lira vermezdi desem hemfikir miyiz![]()
Ulan bari bu Haluk beni twitterde niye engellemiş onu sorsaydin.Isimlere bak anasini satayim