- 3 Haziran 2015
- 54.087
- 62.169
- 3.963
Insallah rüyanda Haluku görürsün i gecelerUlan bari bu Haluk beni twitterde niye engellemiş onu sorsaydin.
Neyse ben yatar iyi geceler kolpacim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah rüyanda Haluku görürsün i gecelerUlan bari bu Haluk beni twitterde niye engellemiş onu sorsaydin.
Hayırdır kardeş? Neydi isimler ile ilgili beğenmediğin?Isimlere bak anasini satayim
transfer nöbeti okumayan vurduruyordurSanki burayi bilmemis gibi hareket cekiyorlar orasi netrdi gibi, yüzde yüz eminim burada takiliyorlar böyle tipler. Cünkü birseyler sallamak icin ilham.kaynagi lazim.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet, o yüzden tazminat ödeyebilecek kadar paramız yoksa hareketlerimize dikkat edelim.lan adamlar foruma gelirse emeklilik tazminatı alacak kadar para kazanırlar.
Darlamışsındır adamı.Ulan bari bu Haluk beni twitterde niye engellemiş onu sorsaydin.
Onu çekemem bir mesaji yarim saaatte okuyor ancak araya „şimdi sevgili Galatasaraylılar hehehehe bıdıbıdıbıdı” çekemezRodopa 50 kuruş atsan baştan sona mesajı okuyor sıradaki hedef o olsun
Bir dahaki hedef herhangi bir muhabire senin ismini okutmak olacak ama çok zorRodopa 50 kuruş atsan baştan sona mesajı okuyor sıradaki hedef o olsun