- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Kolombiya’lı Halil Akbunar geldi mi sonunda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 kasımda goruluyor ilk macıGece 2 de maçı var
Orta 3 lü de oynayacak bakalım neler yapıyor
Gece kolombiya ekvator maçı var rengim . Milli takımda hoca orta saha da kullanıyor genelde23 kasımda goruluyor ilk macı
agırlıklı olarak sag sol kanatta verımlı olmuş bu adam
bu eleman söylenene göre milli takımda pek oynayamıyormus ben özellikle kulüp macını merak ediyorum cünkü orada kanattaymış sanırımGece kolombiya ekvator maçı var rengim . Milli takımda hoca orta saha da kullanıyor genelde
Yusuf gidicihakim ziyech gidiyor bu geliyor o zaman

Arias transferini yatırdın galibadünyada iyi brezilyalıları kadrosuna katan iki kulüp var.
1- real madrid
2- galatasaray
kim bunlar doruk abartmıyor musun??
-- yooo
1- Tafarrell
2- Melo
3- Gabriel Sara
4- Tete
5- Marcao
6- Telles
7- Carlos Vinicus
Golcü yok mu golcü diyebilirsiniz.
Var 8- Süpper Mario Jardel
9- Mariano
10 - Fernando
11 - Cris
12 - Vitaminsiz Elano
13- Otçu Jo
Sambacı, Çalımcı yok mu feneri karısı eylemiş biri
Hay hayyy
14 - Casio Lincoln
15- Flavio Conceicao
16- Batista
17- Capone
18 -Fabio Pinto
19- Felipe
20- Maicon
21- Pasif Gustavo Assuncao
22- Cesar Prates
23- Bruno Quadros
24- Márcio Mixirica
25- Jhon Arias![]()

yusufu bilmiyorum alperim ben ziyech gidiyor diye duydumYusuf gidici
Dorukcum sana kızlı-erkekli ortamlarda satabileceğin güzel bir bilgi vereyim Cladio Taffarel Galatasaray tarihinin ilk Brezilyalı oyuncusudur.dünyada iyi brezilyalıları kadrosuna katan iki kulüp var.
1- real madrid
2- galatasaray
kim bunlar doruk abartmıyor musun??
-- yooo
1- Tafarrell
2- Melo
3- Gabriel Sara
4- Tete
5- Marcao
6- Telles
7- Carlos Vinicus
Golcü yok mu golcü diyebilirsiniz.
Var 8- Süpper Mario Jardel
9- Mariano
10 - Fernando
11 - Cris
12 - Vitaminsiz Elano
13- Otçu Jo
Sambacı, Çalımcı yok mu feneri karısı eylemiş biri
Hay hayyy
14 - Casio Lincoln
15- Flavio Conceicao
16- Batista
17- Capone
18 -Fabio Pinto
19- Felipe
20- Maicon
21- Pasif Gustavo Assuncao
22- Cesar Prates
23- Bruno Quadros
24- Márcio Mixirica
25- Jhon Arias![]()
akşam bu bilgiyi önce karıma satarım. umarım fayda sağlaryusufu bilmiyorum alperim ben ziyech gidiyor diye duydum
Dorukcum sana kızlı-erkekli ortamlarda satabileceğin güzel bir bilgi vereyim Cladio Taffarel Galatasaray tarihinin ilk Brezilyalı oyuncusudur.
Fas basini takip ettim gecen gun, sezon sonuna kadar kalmaya karar vermis kendisi o yuzden Yusuf dedim zaten oynadigi da yok.yusufu bilmiyorum alperim ben ziyech gidiyor diye duydum
Dorukcum sana kızlı-erkekli ortamlarda satabileceğin güzel bir bilgi vereyim Cladio Taffarel Galatasaray tarihinin ilk Brezilyalı oyuncusudur.
Kısa olabilir ama güçlü ve mücadeleci bir topçu gibi duruyor. Fizikalitede boya bakmamak gerek, mesela torreira çok kısa bir topçu ama fizikalitesi yüksek bir topçuFiziği sıkıntı,27 yaşına kadar brezilyadan çıkmamış,10 milyon üstü vericez bence çok mantıksız.
3-4 milyon fazla verip piyasa yapmaya başlamış 23 yaşındaki Borja Sainz daha mantıklı sanki